Ha a Mensa IQ próbatesztje 74 lett akkor hülye eee vagyok? Amúgy tök álmosan a 2/3át betippeltem. DE akkor ez most így menyire autentikus forrás?
jajj szegény érzékeny lelkem ,már várom a sok lelkes hülyézést !!XD
Na jó a biztató szavaknak inkább örülök ehh..
A Mensa az egyetlen hivatalos IQ teszt. Kesz.
Ez nem valami gagyi smses vacak.
Nekem anno 128 lett- gyorsan nyomtan is nek egy print screent :))) -kozeljovoben nem artana irni egy rendeset, mert ez az online csak egy probateszt.
Jah elozo vagyok es megjegyzem 70 alatt szellemi fogyatekosnak szamit az ember. xD
Bar a kerdesbol nem az a benymasom hogy dinka lennel, pedig jo szemem van az ilyenhez :)))
Az elet kemenyebb mester, a logika csak bekonnyit valamennyit azoknak akiknek tobb jutott, szereztek.
Emiatt felealeges magad kevesebbnek vagy tobbnek erezned.
Az meg megint mas kerdes hogy az eddigi szamok alapjan VV Alekosz intelligensebb az ittenieknel, amit oszinten nagyon ketlek xD pedig vagy 3-4 adast lattam a beszavazasaval egyutt de ez is eleg volt. Am egy gyengebb Family Guy potleknak elmetlgy a musor...
"Az IQ értékei 71 és 80 között
Alacsonyabb fokú mentális retardációról van szó. Az egyének ezekkel az értékekkel nehezen bírkóznak meg az alapiskolában, de a kisegítő iskolákban kitanulnak probléma nélkül. A népesség 10%-át képviselik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!