Miért élek?
Őszintén?
Én azt vallom hogy erre a világra azért születtünk h meghaljunk....Nem tom az én aygam így működik,és 1×úgyis mindennek vége.Magyarul:Semmiért sem élsz.Max.azért h örök életet nyrejél avgy itt ebben a rohadt vlágban felkészülj a pokol borzalmaira(én inkább ebben hiszek)
Őszintén az élet szerintem szar. Nekem nincs barátom, nem tudok mit csinálni, csak gépezni, és még azon se. Szemetek a testvéreim, nem csinálhatok semmit, mindig unatkozok. Szóval
AZ ÉLET EGY ROHADT NAGY SZAR!
14:49-es kérdező valahogy emlékeztet magamra :)
Én egésznap szinte a gépen űlők. Néha szokok horoszkopott
nézni ,hogy mi lesz a jővőm. Vannak ugyan barátaim ,de sokszor nem tudok idegenekel beszélgetni ,mert pánik ohamom lesz és elmenekűlők a helyszínről,épűletről,vagy az emberek kőzeléből. És most megyek kőzép iskolába. Ott az osztályba 2-3 embert ismerek. És az iskolát nemismerem,tanárokat se. És az általános iskolába szerettem valakit,szerelmes voltam belé ,de elhagyott. És sokszor magamban tőprengek ,hogy mitőrtént volna ha mult más lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!