Miért élek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Kotonszökevény vagy, azért...
2009. febr. 27. 01:36
 12/17 anonim válasza:
100%

Őszintén?

Én azt vallom hogy erre a világra azért születtünk h meghaljunk....Nem tom az én aygam így működik,és 1×úgyis mindennek vége.Magyarul:Semmiért sem élsz.Max.azért h örök életet nyrejél avgy itt ebben a rohadt vlágban felkészülj a pokol borzalmaira(én inkább ebben hiszek)

2009. dec. 7. 13:42
 13/17 anonim ***** válasza:
hogy meghalj, és hogy elviseld mások gondjait, bocs a lelki állapotom mellet más nem jutott eszembe.
2010. júl. 20. 14:42
 14/17 anonim válasza:

Őszintén az élet szerintem szar. Nekem nincs barátom, nem tudok mit csinálni, csak gépezni, és még azon se. Szemetek a testvéreim, nem csinálhatok semmit, mindig unatkozok. Szóval

AZ ÉLET EGY ROHADT NAGY SZAR!

2010. szept. 27. 14:49
 15/17 anonim válasza:
és én miért élek pedig már megdögölhetnék semmi nem sikerül az életben lopás nélkül nincs élet?
2011. júl. 29. 00:00
 16/17 anonim ***** válasza:

14:49-es kérdező valahogy emlékeztet magamra :)

Én egésznap szinte a gépen űlők. Néha szokok horoszkopott

nézni ,hogy mi lesz a jővőm. Vannak ugyan barátaim ,de sokszor nem tudok idegenekel beszélgetni ,mert pánik ohamom lesz és elmenekűlők a helyszínről,épűletről,vagy az emberek kőzeléből. És most megyek kőzép iskolába. Ott az osztályba 2-3 embert ismerek. És az iskolát nemismerem,tanárokat se. És az általános iskolába szerettem valakit,szerelmes voltam belé ,de elhagyott. És sokszor magamban tőprengek ,hogy mitőrtént volna ha mult más lett volna.

2011. aug. 10. 14:33
 17/17 anonim válasza:
Mert nincs szerencséd!
2013. júl. 20. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!