Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Transzexuális vagyok?

Transzexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért ,de nagyon akarok lenni lány.

De kicsit undorodom a lányos dolgoktol.

De nagyon lány akarok lenni és hetek ota fenn áll ez a késztetés.

Lécci segitsetek!!MI van velem?Transzexuális vagyok?

2011. márc. 8. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az átoperáltak többsége öngyilkos lesz főleg a pasik mert rájönnek tévedtek. :(

Amúgy apuci vagy anyuci lehet hogy nem is szólt de másik nemű gyereket akart és kigondolt nevelési stratégia maradt, vagy nemi erőszak hatásra gyűlölték meg nemüket 99+-ban.

2011. aug. 10. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Csakhogy tisztába tegyük. Ahoz,hogy átoperáltasd magad annyi minden kell,hogy mire eljutsz oda,és nem vagy valóban TS akkor nem fogod elszúrni. Amugy nem hinném,hogy az vagy. Ha az lennél nem tennél fel ilyen kérdést. Ha nőnek érzed magad az oké. Ha nő akarsz lenni..az furi. Akkor max transzvesztita vagy. Homoszexuális semmiképpen.
2011. okt. 4. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:

"Az átoperáltak többsége öngyilkos lesz főleg a pasik mert rájönnek tévedtek. :(

Amúgy apuci vagy anyuci lehet hogy nem is szólt de másik nemű gyereket akart és kigondolt nevelési stratégia maradt, vagy nemi erőszak hatásra gyűlölték meg nemüket 99+-ban." EZ A HOZZÁSZÓLÁS NEM IGAZ,OBCÉN,ÉS SÉRTŐ. EZ NEM IGAZ! AKIT MEGERŐSZAKLNAK NEM A NEMÉT GYÜLÖLI MEG,HANEM A MÁSIK NEMET,AKI MEGERŐSZAKOLTA. ÉS A MAI TS-EK NEM LESZNEK ÖNGYILKOSAK TE MOCSKOS NÁCI.

2011. okt. 4. 22:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Aymee!

Feleslegesen ne használj németekre sértő szavakat!

Csak nem juden itt valaki???

2011. okt. 4. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
az egész piciként elkezdődik férfi testbe zárt női lélek,. bi vagy, vagy csupán meleg! férfi nélkül nincs nő.és ez oda vissza nincs kapcsolatod és ezen agyalsz!
2012. jan. 11. 08:01
 16/16 Angelik@ válasza:

A lányok nem undorodnak a "lányos" dolgoktól.

Ha valóban lánynak éreznéd magad, az nem egy-két hét alatt fogalmazódna meg benned.

Biztosan mára már el is felejtetted....:)

2013. okt. 9. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!