Kellene egy hobbi. Mit ajánlotok egy 17 éves lánynak?
sportokban nem vagyok túl jó sajna, de mostmár muszáj lenne kitalálnom vmit, mert néha nagyon unatkozom itthon és minden napom ugyanolyan :D
jah és egy nagyobb városban lakom, de nem pesten, ha ez számít vmit
szerintetek? :)
Az a lényeg, hogy olyat ne csinálj, amit nem élvezel. Én ezért nem lennék képes kocogni, futni vagy gyalogolni. Ellenben imádom azt csinálni, hogy hétvégén, vagy akár hétköznap felülök a vonatra vagy a buszra, és elmegyek valamelyik városba, majd egész nap mászkálok, és nézelődök. Ha megéhezem, eszem valahol, kipróbálom a helyi kajáldákat vagy éttermeket. Igaz, én szeretem a hangulatos régebbi és modern épületeket, házakat, utcaképeket, látnivalókat, ezért szórakoztat ez a dolog, és így képes vagyok sokkal többet mozogni, mint aki mondjuk csak a gyaloglásért gyalogol. Gyakran a lábam is leszakad, mire hazaérek, de napközben annyira elvagyok, hogy nem észre se veszem.
A túrázást is hasonlóan szeretem, ott meg a táj szépsége visz rá a kóborlásra. Csak a kullancsokkal kell vigyázni. :) És mivel van EU, még külföldre is simán ki lehet így ruccanni egy-két napra.
De sportok között is lehet találni olyat, amit szeretsz. Én se vagyok sportos emberke, de az íjászat, lövészet, késdobálás, falmászás és hasonlók érdekelnek, és élvezem is őket.
Vagy vannak olyan hobbik, mint a fotózás, rajzolás. Ezek is jók, ha vágysz arra, hogy valamit lefotózz, lerajzolj. Akár egy arcot, egy testet, egy tájat, egy kitalált tájat, bármit.
Igazából azt kéne átgondolnod, mi az, amit gyerekkorodban szerettél, szerettél csinálni vagy szerettél volna csinálni. Biztos volt ilyen, és abból ki lehet indulni. Nekem is minden hobbim gyerekkoromból származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!