Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kellene egy hobbi. Mit ajánlot...

Kellene egy hobbi. Mit ajánlotok egy 17 éves lánynak?

Figyelt kérdés

sportokban nem vagyok túl jó sajna, de mostmár muszáj lenne kitalálnom vmit, mert néha nagyon unatkozom itthon és minden napom ugyanolyan :D

jah és egy nagyobb városban lakom, de nem pesten, ha ez számít vmit

szerintetek? :)

2011. márc. 8. 16:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én falat mászok, gitározok és bowlingozni is el szoktunk járni néha a haverokkal. Csak te tudhatod mit szeretnél, a neten nézz videókat arról, amit csinálni szeretnél, vagy kérdezz körbe milyen szakkörök, vagy edzések vannak a környéken.
2011. márc. 8. 16:41
 2/15 A kérdező kommentje:
ahamm. köszke :D
2011. márc. 8. 16:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Blogolj, ha van kellő kreativitásod és érdekel a dolog akkor web design/grafika, vagy ha nem akarsz a gép előtt ülni, fejts keresztrejtvényeket vagy olvass, fotózz.. Elég nehéz tanácsot adni valakinek akiről nem tudjuk mégis mi iránt érdeklődik. :)
2011. márc. 8. 16:52
 4/15 A kérdező kommentje:

hát elég kreatív vagyok de gégen max netezés érdekel

deazért köszi :)

2011. márc. 8. 17:56
 5/15 anonim ***** válasza:

Akkor rajzolj! Akár órán is végezhető.

Attól, hogy sportokban nem vagy valami jó nem mentség arra, hogy ne sportolj.

2011. márc. 8. 19:48
 6/15 A kérdező kommentje:

hát végülis szoktam rajzolni :)

de az mentség.. gondolom te sem szívesen égetnéd magad önként : D

2011. márc. 8. 21:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Akkor csinálj egyéni sportokat. Biciklizz, fuss. Hidd el, hogy megtérül. Én sem voltam ügyes sportoló, mégis imádtam kosarazni, röpizni, most pedig aerobicozom.

Amúgy ha kreatív vagy, akkor rajzolj, varrj, zenélj, táncolj, írj. Tanulj nyelveket, játsz valamivel (rubik kocka, diabolo, ördögbot, egyéni- és társasjátékok, stb.), olvass könyveket vagy képregényeket. Ha van kutyád, foglalkozz vele, járjatok el suliba, agility-zni, vagy dog dancingre.

2011. márc. 9. 11:29
 8/15 anonim válasza:
Hallgass zenét....bár ez egy idő után unalmas. Vagy pl.: modern tánc , szerintem az nem olyan fajta sport , mint a futás vagy ilyesmi.
2011. márc. 22. 17:23
 9/15 anonim válasza:
Nézd a falat!Nagyon jó hobbi. Fokozatosan kell elkezdeni, először csak pár percet, a végén már órákat képes leszel a falat nézni. Nagyon szórakoztató elfoglaltság a 3. órától kezdve, ezt nem mindenki éri el, légy kitartó és szórakoztató egyedül álló hobbira teszel szert.
2011. márc. 28. 05:15
 10/15 A kérdező kommentje:
utolsó: ez most komoly? XD
2011. márc. 29. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!