Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyit változik az arcunk...

Mennyit változik az arcunk (testünk) 14 és 16 (17) éves korunk közt?

Figyelt kérdés

Engem aki megismer és megkérdezi, hogy hány éves vagyok és azt mondom, hogy 14, mindig az a válasz, hogy.. "Az igen, többnek nézel ki.." :P

Tényleg magas vagyok.. hát, ki is vagyok fejlődve, s kíváncsi lennék, hogy változok még?.. S az arcom? :D

Lehet hülye kérdés, de engem most ez érdekelne.. :P

2011. márc. 3. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:
17 éves korodra az arcod csontosabbá válik, megjelennek a szőrszálak, ha dohányzol még ráncosodhat is. Testalkatban szélesedhet a vállad (ha sportolsz), felszedhetsz pár kg-t, de h olyan nem maradsz sokáig, amilyen most vagy az tuti.
2011. márc. 3. 11:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a videó pont 14-17 éves kor közötti változást mutat be:

[link]

+ képek ehhez, folyamatos feltöltéssel:

[link]

Igaz hogy sokat számít a haj az összképben, de azért jól látszik az arc változása is.

2011. márc. 3. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!