Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

13éves fiú vagyok.

Azt mondják rólam, hogy szótlan vagyok.

De akiket régóta ismerek, vagy több időt vagyok vele, azzal eltudok beszélgetni, pl. ha táborba vagyok, vagy csak simán a barátaimmal.

De nem értem, mit beszéljek azzal, akit nem is nagyon ismerek, csak találkozok vele párszor suliba..?

Meg mondják hogy msn-en nagy a szám, élőbe meg nem szólok semmit, azt közbe 1x nem beszéltem még velük élőbe..

Meg a családba is valamikor, ha ott van a szüleim testvérei meg mindenki, aztán mondják, hogy nem beszélek semmit.. (mivel velük nem tudok semmiről beszélni..)

Hogy tudnék ezen változtatni valahogy?

2011. márc. 1. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:

testvérem nem tudom.

èn 20 vagyok kb ugyan az a próblémám.

Hát a családodal beszéljél arrol ami történik az életeddel.

De másokkal nem, mert ha elkezdesz mindenkivel mindenröl beszélni, az már furcsa, ki nem szarja le hogy tegnap megpályáztál egy klassz munkát, érted?

Másokkal kikell osztani hogy miröl beszéljél, családdal meg bármiröl! ( jó, haverokkal beszélsz csajokról, hogy a Szindivel tegnap megfogdostad a cicijét vagy valami, azt azért nem kell mondani szüleiddel)

a lényeg hogy vannak dolgok amikröl családdal kell beszélni, haverokkal, és amit még ismeretlennel is lehet beszélni.

Ismeretlennekel én se tudok igazán beszélni, nem tudom mások hogy csinálják, én egyszerüen nem tudok valakivel beszélni akivel nincs is semmi beszélni valóm. Hogy a válasz erre, gondolom hogy találjál valamit amiröl beszélhettek.

megint, itt meg az a gáz nekem legalábis, hogy most ha mondja hogy albániábol jön, mit mondjak arról, hogy mit tudok albániáról, azt ö már tudja, vagy nem érdekeli, hogy na ezért tünnök csöndesnek mikor új emberrekel vagyok

2011. márc. 1. 23:55
 2/3 A kérdező kommentje:
de valamikor simán elbeszégetek msn-en 1csajjal, élőbe meg nemnagyon tudok, mitől van ez?
2011. márc. 2. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet h erőlteted? V meg akarsz felelni?

Régebben én is ilyen voltam, de aztán valamitől elmúlt.

Mostmár simán elbeszélgetek a molekulákról is meg mindenről, amihez nem is értek :D

2011. márc. 2. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!