Mondanátok valamit, ami felvidít?
Most hirtelen nagyon elszomorodtam, hogy úgy összességében nem nagyon jönnek össze a dolgok nekem...
Apám a világ leggonoszabb embere, állandóan terrorizál, anya is egyre többet ordibál velem, de őt szeretem és sajnos nagyon beteg is :( Mindenben béna vagyok, megfogok valamit kiesik a kezemből... tiszta esetlen vagyok... ÉS még ha ez nem elég csúnya is... vagyis egész jó alakom van de hát az arcom érdekes... (érdekes, hogy ez egy arcxD,) szval az osztályban fiúk is minden nap h de csúnya vagy stb... PersZe a barátaim meg a felnőttek azt mondják szép vagyok, de hát ők úgyse mondják meg... mondjuk ezen még csak tudok változtatni egy kicsit, habár szarból nem lehet várat építeni, de valamit biztos össze tudoK hozni, de a többi dolog most nagyon bánt:s nem mondanátok valamit amitől felvidulok?? pl a csávó, aki eddig tetszett neked elhívott randizni stb :D ezeknek szoktam örülni :D
kirándulás = 2 kört mentem a parkban :D
amúgy mindenből alapból sem lehetsz szar ha a jegyeid jók , meg egyébként is sokkal intelligensebbnek tűnsz az írásod alapján mint nagyon sok ember itt ezen az oldalon
de hogy beszálljak én is egy videóval
kösz :D hááh én is pont így szoktam viselkedni a nyomtatómmal:D
utolsó:
mintha csak magamat hallottam volna!! ha mondjuk nem engednek el valahova mindig arra gondolok, hogy nem baj, lehet hogy odafele elütöttek volna és lebénultam volna, és akkor arra gondolnék, hogy hogy örülnék ha nem engedtek volna el, de igazából soha senki nem gondol erre :D kivéve én :D
én a mozgólépcsőn szoktam ilyesmit , de rámszólnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!