Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondanátok valamit, ami felvidít?

Mondanátok valamit, ami felvidít?

Figyelt kérdés

Most hirtelen nagyon elszomorodtam, hogy úgy összességében nem nagyon jönnek össze a dolgok nekem...

Apám a világ leggonoszabb embere, állandóan terrorizál, anya is egyre többet ordibál velem, de őt szeretem és sajnos nagyon beteg is :( Mindenben béna vagyok, megfogok valamit kiesik a kezemből... tiszta esetlen vagyok... ÉS még ha ez nem elég csúnya is... vagyis egész jó alakom van de hát az arcom érdekes... (érdekes, hogy ez egy arcxD,) szval az osztályban fiúk is minden nap h de csúnya vagy stb... PersZe a barátaim meg a felnőttek azt mondják szép vagyok, de hát ők úgyse mondják meg... mondjuk ezen még csak tudok változtatni egy kicsit, habár szarból nem lehet várat építeni, de valamit biztos össze tudoK hozni, de a többi dolog most nagyon bánt:s nem mondanátok valamit amitől felvidulok?? pl a csávó, aki eddig tetszett neked elhívott randizni stb :D ezeknek szoktam örülni :D

2011. márc. 1. 21:00
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
16L
2011. márc. 1. 21:01
 2/22 A kérdező kommentje:
Ja és teljesen tehetségtelen vagyok, egyszerűen semmiben nem vagyok jó... kb jó jegyeim vannak aztán ennyi:D
2011. márc. 1. 21:03
 3/22 A kérdező kommentje:
ja és légyszi normális válaszokat!!
2011. márc. 1. 21:08
 4/22 anonim ***** válasza:

ugyan már ez nem igazi , biztos hogy szép is vagy csak nincs önbizalmad és nem hiszed el azoknak akik komolyan mondják

amúgy jó idő volt úgyhogy tudtam menni "kirándulni" meg sütöttem sütit ... ettől vidámabb lettél ?:D

2011. márc. 1. 21:11
 5/22 A kérdező kommentje:

ha szép lennék akk nem mondanák a fiúk hogy ronda vagy :D de nem is az zavar, mert pl mr bean se szép mégis mindenki szereti :D de ha már mindenből szar vagyok legalább szép lehetnék:D

mit takar a "királyndulni"?

2011. márc. 1. 21:15
 6/22 A kérdező kommentje:
*kirándulni nemtom hogy került bele az ly :SxD
2011. márc. 1. 21:16
 7/22 anonim ***** válasza:

nah 1. olyan nics h valaki semibe se jó.

2.valószinüleg streszelsz az othoni balhék miatt ezér nincs szinte semmi önbizalmad. ha az felvidit akk nemrég volt a 3.éve a barátnömmel h együtt járunk(már sajna nem mer szakitottunk :'( de ez nrm fontos). remélem flbirtalak valamenyire viditani!:D

2011. márc. 1. 21:17
 8/22 A kérdező kommentje:

köszi :D

hát boldog évfodulót és sajnálom h szakítottalak majd találsz jobbat :D

2011. márc. 1. 21:21
 9/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ez hátha egy pillanatra felvidít.:)

2011. márc. 1. 21:25
 10/22 A kérdező kommentje:
ja, már láttam rohadtjó:D
2011. márc. 1. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!