Mikor sirtatok utoljara?
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 20:14
21/33 anonim válasza:
Ma amikor a nagyobb gyerekem eltörte a kisebb drága játékát.
23/33 anonim válasza:
Multkor mikor nagyon hideg volt elsírtam magam az utcán, mert nagyon fáztam és belegondoltam, hogy még milyen sokat kell gyalogolni hazáig és a szél meg szétfújta a hajam xD
24/33 anonim válasza:
Amikor ugy éreztem,hogy szükségem van rá,hogy megkönnyebbüljek.
26/33 anonim válasza:
A minap, miután megnéztem a Kóristák c. francia filmet.
27/33 anonim válasza:
Mostanában szinte minden nap... sajnos
30/33 anonim válasza:
Én legutoljára (pár hónapja) a barátom karjaiban sírtam, Ő is sírt:( Mostanában sok a gondunk, mert az egyik családtagom egyfolytában keresztbetesz nekünk, el akar minket szakítani egymástól. Nem azért sírtunk, mert el akar szakítani minket egymástól, ugyanis azt nem hagyjuk, hanem azért, mert nagyon aljas dolgokat csinál, mond. Aznap már mindkettőnknél repedt a mécses, de tartottuk magunkat egy jóbarát előtt, mert nem akartuk, hogy szomorú legyen, ha úgy lát minket. Már este volt, végeztünk a fürdéssel és lefeküdtünk aludni. Nem tudtunk aludni, mert mindkettőnknek görcsben volt a gyomra, így beszélgettünk. Egyszercsak csendben maradt Gyuszi. Megölelt és ahogy megsimítottam az arcát, éreztem, hogy könnyes:( Kérdeztem tőle, hogy "azért sírsz, ahogy XY viselkedik velünk?" Erre ő bólintott. Én is sírva fakadtam, mert őt is sajnáltam meg nekem is nagyon érett már a sírás egész nap, csak szégyelltem kiengedni... Egy pár percig egyikünk sem tudott megszólalni a sírástól, mert szinte kitört minkettőnkből.... Aztán lenyugodtunk és tiszta fejjel tervezgetni kezdtünk. Néha jól esik (pont ezt mondta Gyuszi is:)), mert utána tisztább fejjel gondolkodik az ember. Bocs, hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!