Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudok sírni, pedig jó...

Nem tudok sírni, pedig jó lenne, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Gyakran sírok, mert ilyen vagyok, de mostanában elhatároztam, hogy mások előtt nem fogok. EGy ideje már sokszpr szerettem volna sírni, de nagy nehezen mindog sikerült elfojtani, most lenne rá alkalmam, hogy egydül legyek, és tudom, hogy jó is lenne ha valahogy kisírhatnám magam, és elég rosszul is érzem magam hozzá, de a könnyek valahogy elmaradnak. Attól félek hogy nem az alkalmas pillanatban fog kitörni.Mit tegyek?
2009. febr. 16. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen sírni akarsz... hallgass szomorú számokat...gondolj rossz dolgokra, talán nézd meg a Titanic azt a részét, amelyikben Jack elsüllyed és Rose azt mondja, hogy " Soha nem adom fel, Jack " és megy alatta az a szomorú szám... engem ez mindig sírásra késztet... De persze tudom, h nem vagyunk egyformák.

Egyébként Én is ilyen vagyok, mint Te. Én is nagyon sokat sírok.. sőt, talán többet is, mint amennyit kellene.

Én is megfogadtam azt, amit Te :)

http://www.youtube.com/watch?v=qOELajNqh0k&feature=related

Nézd meg! :)

2009. febr. 16. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne tervezd meg,és ne fojtsd el az érzéseidet.Akik szeretnek azokat nem zavarja ha elöttük sirsz akik pedig nem szeretnek azokat pedig ugysem érdekli. HA a benned lévő feszültséget kiaakarnád adni akkor nem kell arra gondolnod hogy most sírnod kell.Jön az magától is.HA kell nevess!Az is egy jó feszültség levezető módszer és még boldogság hormookat is termel.
2009. febr. 16. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom a The Wind that Shakes the Barley (Felkavar a szél), a Gone Baby Gone (Hideg nyomon), a The Green Mile (Halálsoron), az A River Runs Through It (Folyó szeli ketté), illetve a The Shawshank Redemption (A remény rabjai) c. filmeket, ezek segíthetnek. :)

Ha nagyon érzelgős és lelkiismeretes vagy, próbálj arra gondolni, hogy mi volt az a helyzet, amikor legjobban megbántottad édesanyádat, és mennyire sajnálod.

Azért túl sokat ne sírj. :)

2009. febr. 16. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
2009. febr. 16. 20:36
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi :) főleg abíztatást.....
2009. febr. 16. 20:45
 6/6 anonim válasza:

Szerintem a Titanic 2 -t nézd meg, az első része elég fosra sikerült.

http://www.youtube.com/watch?v=nK_Jv4RIzpU

2010. jan. 7. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!