Milyen egy "érzékeny" ember?
Na igen.:D
Akkor pontosítok; kire szokták mondani, hogy érzékeny? Arra akit könnyen meg lehet bántani, vagy csak arra, aki könnyen elsírja magát?
hát.. öö.. nemtom elmagyarázni :D
a legkisebb dolgokon is besértődik, elsírja magát. érzékeny a lelke. :D
legapróbb hülyeségért is megsértődik, lehet hogy nemmmutatja ki azonnal ha nagyon megbántják .
igazából sosem lehet a kedvében járni, mert ha állandóan jópofizni kell neki, azt ép eszű ember nem bírja, egyszóval lehetetlen emberek.
nem mindig sírnak csak ha senki nem látja őket, de ha annyira fáj neki valami, akkor tök mindegy hol van meg kik vannak körülötte,,, idővel megtanulja kontrolállni a sírás dolgot, ki előbb, ki utóbb.
utcsó: sztem nem az aki megsértődik..azt hisztisnek hívják xD
szerintem csak aki törődik mások érzéseivel és sokszor rosszul esik neki az is amit csak viccből mondanak..és persze a sírás az nyilvánvaló :D bár énis érzékeny embernek tartom magam de nem szoktam sírni :D és emo sem vagyok szóval ezek nem mindíg járnak együtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!