Mit tegyek, ha nem bírom már az életet tovább?
Általános iskolás vagyok (8.-as) de már most elegem van az egész életemből. Nem tudom élvezni a gyerekkoromat, ahogy másik, engem kiutálnak meg kiközösítenek folyton a közösségből. Az életem tanulásból meg számítógépezésből áll. A haverjaimmal is legtöbbször interneten tudok beszélni, aminek semmi értelme kb. A másik meg hogy az iskola miatt mindig stresszelnem kell, mert egy csomót kell tanulni, és tudom hogy ez meg egyre rosszabb lesz. A szombat estém meg mindig aggódással telik a vasárnap miatt, hogy egy csomót kell tanulnom, mikor végzek vele majd meg ilyenek.
Szóval elegem van az én üres életemből, én egy nagy senki vagyok és az is maradok azt érzem. 3 haverom van de rajtuk kívül nem vagyok jó senkinek csak arra hogy piszkáljanak meg hazudozzanak rólam. Akit lehet ellenem beszélnek egyesek az iskolámban pl. és legtöbb embert sikerül is azért alig vannak olyan ismerőseim akikkel barátkoznék. Az idegeim már kivannak teljesen, mit lehet ilyenkor tenni?
Vedd poénra az életet. A felvételid már megvolt, talán a szóbeli is, innentől lesz egy csomó tantárgy amivel kevesebbet lehet foglalkozni. Az új társaság is biztos jó lesz, arra figyelj hogy ne depressziósnak ismerjenek meg.
Ha pedig úgy érzed nem bírod egyedül, egy pszihológussal beszélgetés segíteni fog.
Vagy találj valami jó hobbit, sportot, amit tényleg szívesen csinálsz.
Nekem általánosban 1 sem volt!!!
Na jó egy volt, de mikor 5-es voltam, ő akkor volt 8-as és elment a suliból. Mikor én lettem 8-as akkor meg meg az osztálytársaim röhögve mesélték, hogy az egyetlen barátnőmet elütötte a vonat. Szerencsére túlélte, de most műlábbal él.
És sengem is 8 évig vertek és kiközösitettek.
De kibirtam és amint középsuliba kerültem rengeteg barátnőm lett, imádok csacsogni és a koleszban nem is tdom levakarni magamról az embereket, mivel néha már zavaró, hogy egy perc nyugtom sinc, de persze élvezem, imádom őket, mind a 40-et. :)
FEL A FEJJEL!!!!!!!!!!!!
Ezt a kis időt már fél lábon is!!!!
Ja és ha pozitivan gondolkozoil, akkkor pozitiv dologkat vonzol be az életedbe!!!!!! Hajrá!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!