Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet lebirkózni?

Hogyan lehet lebirkózni?

Figyelt kérdés
Folyamatosan hasonlítgatom és méregetem magam másokkal és szerintem ez már beteges. Például a barátnőm bátyja is jár konditerembe és mikor megtudtam, mielőtt először találkoztam vele, reméltem, hogy izmosabb vagyok nála, mert nem is tudom, ha nem, az olyan érzés, mintha ilyen béna lennék, sajnos nem tudom jobban leírni. A lényeg, hogy ez szerintem valami kisebbségi komplexus lehet, viszont nem tudom hogyan gyűrjem le, ezért kéne segítség!
2011. febr. 24. 21:57
 1/1 anonim válasza:

A legnagyobb problémád szerintem az, hogy nem vagy megelégedve magaddal.

Gondolj arra, hogy mit jelentesz a párod számára, mennyire vagy fontos neki, ő mit lát benned stb.

Bár nem mindig úgy sülnek el a párkapcsolatok, ahogy szeretnénk. Tehát a fentire ne nagyon alapozz, nem minden rajtad múlik!

Járj konditerembe gyúrni, és ne azzal foglalkozz, hogy új vagy és a többiek már erősek. Ezt a félelmedet le kell küzdened.

Egyébként bátorkodom javasolni a pszichológust is. Nem bántásnak mondom, hidd el nem szégyen! Sok dologra megoldást találsz, amire magadtól is rájöhettél volna, csak nem mertél/akartál elgondolkodni rajta!

Legfontosabb tanács: Legyen önbizalmad, önbecslésed! Fel a fejjel!

2011. febr. 25. 01:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!