Miert tartok itt? Olyan bezart igy az elet. Ne ertsetek felre nem onsajnalkozok, tudom, hogy sokkal komolyabb esetek is vannak itt. De beszelgessunk mar errol. Valaki hasonlo helyzetben?
Figyelt kérdés
23 eves vagyok. Volt 2 baratnom 4 honapig es egy adventure kb 2 evvel ezelott. Azota egyszer voltam novel az is csak izgatasig ment. Allitolag jo kepu vagyok. De a kisugarzasom hianyaban ugy erzem es el is hiszem, hogy tolgyfanak neznek a nok ha ismeretlenul osszetalalkozunk. Hiaba vagyok szorakoztato. Nem ernek hozzam. Mar en sem tudom mi az az erintes.2011. febr. 24. 01:00
21/24 anonim válasza:
jaa a ruhát azért írtam hogy könyebben felismerj :)
Nekem egyszerűbb dolgom lesz szerintem ,nem látok sok göndörhajú fiút szaladgálni az utcán ..
;)
22/24 A kérdező kommentje:
5 Az nekem jo, de 7-re már nekem is vissya kell érnem a Deákra.
Hmm akkor ne adjak semmi támpontot? Szerintem annyira nem ritka a rövid hajú embör :-D Főleg messziről nem is látszik, hogy göndör.
Én szerintem megtalállak. Ha csak éppen nem március 25-én van az országos "hordjal tűsarkut szoknyával" nap.
2011. márc. 24. 12:14
23/24 anonim válasza:
ok,akkor holnap 5kor a Nemzetinél ! :)
G.
24/24 A kérdező kommentje:
Szia Gina!
Nem tudom a szamod ird meg privibe, vagy a facebook elerhetoseged ;) Defektet kapott a telom igy elfeljetett mindent.
Kellemesen ereztem magam veled.
2011. márc. 31. 03:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!