Miert tartok itt? Olyan bezart igy az elet. Ne ertsetek felre nem onsajnalkozok, tudom, hogy sokkal komolyabb esetek is vannak itt. De beszelgessunk mar errol. Valaki hasonlo helyzetben?
DE eltűntél :) -az utólag realizált kegyelem döfés, a nőnap vagy a kemény 26 évem az oka? :P
Barátilag kérdezem nemes egyerűséggel : Hogy vagy ? Minden ok ? (na megyek mert nyaggatnak a csajok:))
Kellemes hosszú hétvégét!
Ne haragudj kedvesem, nem felejtettelek el, csak nem voltam a napokban olyan kozegben , hogy ezen korlatolt korolmenyek birtokaban kapcsolatba lephettunk volna.
A kozmikus magnes egyik darabja a fejemen ami mindent magahoz huz amire intenziven gondolok, erzek, legyen az barmilyen hatranyos, elonyos dolog. Ezzel kapcsolatban tortent egy kulonos eset velem.
(Kicsit szomorkás melankóliát vélek felfedeznisoraidban..-jól látom ?)
Ágnes Vanilla egész érdekes alakja a magyar könnyűzenének. Mikor olvastam a kiírásod rákerestem,tényleg hihetetlen varázsa van ,és az a misztikusság amelyik körülöleli őt és a dalait valóban egészen különleges..
Én Jezus C. Szupersztárt hallgattam ,majd Carl Andersont -micsoda torka, szíve volt annak az embernek..
Én is visszafogottabb vagyok mostanság, kellett egy kis lelki táplálék ilyesformán..
Vigyázz magadra !
Ha lesz kedved írj!(+ha jön az ihlet fejezd be amit elkezdtél mesélni ;))
G
Ne haragudj , hogy nem irtam mostanaban, nagyon kivancsi vagyok rad. Kellemes energianak erezlek meg igy is hogy le vagyunk hangolva a betuk dimenziojara. Irj valamit mi tortent veled mostanaban!
Nalam a racionalitas hianya es a veletlen egybeeses kiverte vegkepp a logika generatorat. Hagyom, hogy aramoljanak a dolgok es ugy formaljam oket. Vonzas torvenyerol beszeltem hat meg tortent, varatlanul merhetetlen dobbenet, de mostmar tudom, hogy tenyleg nincsenek veletlenek, es az eredmeny mindig az lesz aminek lennie kell mind1 a sorrend, hiszen az ido az csak a mi kis naplonk, es ha visszafele nem a megszokott logikanak megfeleloen tortennek a dolgok, akkor mondjuk az hogy valami meghibasodas tortent a rendszerben, ragyog a kutya es a Hold ugat, ami pedig ez teljesen normalis, hisz nezopont kerdese.
Hűű ..egész sok minden történt ..de …
Hm...Kezdeti szenvedélyes barokk körmondatok, rébuszok ritmusa ,majd ezen túlemelkedvén,csöndes megfigyelés ,amolyan kívülálló szemlélődésével, némi leges távolságtartásával .És igen,tudom, amplitúdók vannak, (én is most vagyok túl egy időszakon ) de azért hiányzik a régi éned ,mindamellett hogy gondolkodó- filozofikusságodat is kedvelem. Szóval arra jutottam talán itt az ideje, hogy személyesen is megismerjük egymást. Nem veszíthetünk semmit, a kezdeti lelkesedést egy ideje redukáltuk baráti érdeklődésre,- ami szintén nem kevés- és ha elég kíváncsiak vagyunk, csak annyi a dolgunk (személyes szimpátia esetén), h. egy jót beszélgessünk..
Na?
:)
Nagyszeru otlet! Szivesen talalkozom veled. Csalodni nem fogok mert gondolni semmit nem gondolok. Csak egy kellemes kivancsisag vonz feled.
Barokkos kormondatok, rimbuszok. Festes a szavakkal. Igy irunk, na de mit mutathat a valosagunk? Tudjuk-e a akkor is megfesteni a hunyorgo illuziot a pillanat vasznan?
Kivancsi vagyok : )
Kulonos. Amikor eloszor irtam, hogy nem tudok mit irni olyan erzes, elmeny ert, azota az mar megemeszto feledesbe merult ahhoz kepest ami utana tortent. Es ferfiasan bevallom megingottam erzelmileg. Meg mindig a hatasa alatt vagyok a vonzas hatalmanak es zsenialis osszehangolt megnyilvanulasanak.
Hat kimondom mi is tortent. De ilyen hatasu elmenynel a a gepeles csak gurgatja betuk zomok kerekein a gondolatokat.
Talalkoztam eloszor a novel, akinek hangjat egy hete hallgattam tetszett, mozgatott, utana kutattam, meg akartam ismerni. Tudni akartam ki, milyen ember agyazodik a ragyogo hangszallak mogott. Riportjait figyeltem, honlapjat latogattam, megtudtam kedvenc etelet, filmjet, konyvet, zenei klipjet, spiritualitasat. Hallgattam, sovarogtam, gyonyorkodtem benne. Elkepzeltem es megteremtettem. Aztan a napokban mar csak dudolgattam a dalait, kevesbbe eros toltessel. Szombaton pedig talalkoztam vele, nem rajongoi kozonsegben. O eppen a reiki mesteremnek a menye. A tavolbol hallgatozo Univerzum nyugtazta kivansagom es mint magnes vonzotta hozzam Agnest a Vanilla-t
Ami par napja rohejesen elkepzelhetetlennek tunt, azt a valosag meses leplevel gondosan betakarta, hogy megorizze es megovja a pillanatot, a csodat. A mult egyik pillanataban sovarogva hallgatom, a jelen egyik pillanataban, meg mint a szomszed lany udvozol, leull mellem a foldre, kavet foz, mikozben en leplezni probalom a dobbenetet es arrol faggatom amit soha se gondoltam volna, hogy egszer megkerdezhetem tole. Nem vagyok rajongo. De par napja tortent valami, ami azza tett, most meg mar mintha muzsam lenne. Elo muzsam.
A mese azota megszakadt. Az uveghegyrol (a Harmashatar hegyrol) tavolodva vissza a betonkemeny valosag melysegebe tovaszalt ez a pillanat es vele egyutt minden szepsege is. De valami megvaltozott, valaminek lattam a masik arcat ami mostmar rammosolyog ha akarom.
A szavak, gondolatok melyek a lélekig érnek.. -mikor végigolvastam, hosszú percekig megint mosolyogva ültem.. megcsillant ismét a kezdeti üdeség és jókedv :)
Nagyon örülök, hogy volt részed megélni egy ilyen Csodát, és annak is hogy megosztottad velem . Hiszem hogy minden ilyen tapasztalás közelebb viszi az embert önmagához ,és a mindennapokban kialakítható harmónia, és boldogság megéléséhez.
Sok emléket hoztál elő,jó visszagondolni rájuk.. például, Bobby McFerrin nekem volt hasonló élmény, aztán Catániában egy tánctudás nélküli tangózás önfeledt öröme ..de ezekről majd inkább személyesen. :)
Még két dolgot szeretnék tudni.
1. Rövid v hosszú göndör a hajad?
2. Mi a keresztneved?
Péntekhez mit szólnál ? Arra gondoltam,hogy mondjuk fél 5kor találkoznánk a nemzeti múzeum bejáratnál, a lépcsőknél..
Majd írj!
Georgina
:)
Szia Georgina! :)
1. rovid
2. jelenleg Attila
Ezt holnap megirom, hogy jo-e a pentek. Az a gond, hogy nalam a szabad pentek kb 2 oraig tart. 5-7 ig, utana munkahelyi korulmenyek kb fel 10-ig Szoval nem tudom, hogy vagy vele de 2 ora eleg szukos.
Te hogy gondolod?
Szia Attila ! :)
Ami biztos hogy én 12 elött és este 7 után nem érek rá.
A napom többi részében tudok rugalmas lenni ,de kérlek írd meg kb. mikor jó neked ,hogy én is tudjam tervezni a dolgaimat.
Szerintem nagyon jó lenne ha tudnánk találkozni :),első benyonmás szerzésre -meg egy ízelítő beszélgetésre akár 1 másfél óra is elég szerintem ..
Jaa és munkából jövök uh, támpontként mondom tűsarkuban és szoknyában leszek nagy valószínűség szerint..
Helyszín neked is jó ?
Majd akkor írj!
Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!