Mit tennél ha. (? )

Figyelt kérdés

...ha a 13 éves (pár húnap múlva 13 éves) lányod azzal jönne haza, hogy osztálykiránduláson fiúkkal szeretne egy szobába (NEM egy ágyba!) aludni?

Mert, hogy ő a fiúkra barátként néz, és nem pasiként, és nem akar velük "kikezdeni" (már amennyire egy 13 éves kikezdhet egy másik 13 évessel). És, hogy jó lenne, mert benne már van "anyai ösztön", és ő szeretne kaját csinálni a fiúknak, stb.

Megengednéd neki? Vagy nem?

2011. febr. 21. 18:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
és ebbe az osztályfőnök belemegy? mert ha nem el van intézve a dolog
2011. febr. 21. 19:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy az osztályfőnök is belemegy.
2011. febr. 21. 19:07
 3/16 anonim ***** válasza:
első vagyok, én nem szerintem lehet ő nem akar semmit fiúktól, de fent áll a veszélye annak, hogy a fiúk akarnak tőle valamit én ennek nem tenném ki a lányomat, és ha mégis normális fiúk lennének azt szeretnéd h egymás előtt öltözenek? stb..... szóval nem
2011. febr. 21. 19:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Hááát... Igazából olyan lenne, hogy egy szoba, és abból kinyílik két szoba. Az egyikbe a két lány, a másikba a fiúk. Meg kiküldik őket, ha gáz van. Na de azért köszi szépen! :)
2011. febr. 21. 19:18
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekünk megengedik sítáborban.

13L

2011. febr. 21. 20:38
 6/16 nyugi,csak én vagyok ***** válasza:

gondolkodj el:

megbízol a lányodban?

hogyha igen, akkor más rajta múlik. Hogyha egymás mellett van a két szoba és "netán valami baj lenne" a fiúk részéről, akkor átmehet-e a lányokhoz?

szerintem egy 13 éves fiú még korántsem olyan érett gondolkodású, olyan merész, hogy merjen próbálkozni. Meg kell figyelni a fiúkat az osztályban. Tipikus 13 éves kisfiú, vagy már "menőgyerek"?

hogyha ezeket figyelembe veszed, akkor megvan a válasz.

2011. febr. 21. 22:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd meg, bízz már meg annyira a lányodban hogy megengeded. Én visszaemlékezve a 13 éves koromban igaz hogy csináltunk pl. üvegezést meg ilyesmit de semmi komoly amitől baja lenne :) Ha viszon nem engeded t leszel a szemében a rossz. A 13 évesek agyilag azért sokkal fejlettebbek mint godolnád, szoval ne aggódj, nem fog semmi olyasmi történni szerintem.
2011. febr. 22. 16:59
 8/16 anonim ***** válasza:

Minek kell szülői engedély ha ott sem lesznek??! Ha az osztályfőnök megengedi, akkor szabad a pálya.

Amikor én 13 éves voltam bennem megbízott édesanyám, és nem történt soha semmi, mert nem akartam. Volt, hogy 1 hetes házibulit tartott haverom utolsó 2 nap Már csak 6an voltunk 4fiú 2 lány és nagyon durva dolgok is történhettek volna, ha belemegyek. De mivel tudtam, hogy az édesanyám bízik bennem én nem tettem semmit!

Most 17 éves vagyok és még mindig szűz, pedig már megéltem egy két durva kirándulást és bulit.

Szóval szerintem teljesen a gyereken múlik, hogy hol alszik és mit csinál. És ha van annyi erkölcs benne akkor a szülei büszkék lehetnek rá! De túl sok beleszólásuk úgy sincs.

2011. febr. 22. 18:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem engedném, mert ez nem anyai ösztön. A fiúk szemében ez azt jelentené, hogy a lány egy kis ribanc, és csak azért van ott, hogy kellesse magát... És igazuk is lenne.
2011. febr. 23. 20:07
 10/16 anonim ***** válasza:
szerintem NE enged. az előző válaszolónak igaza van. nem kell egy szobába leniük ugY is átmennek egymáshoz. 15/L
2011. febr. 26. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!