Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek van összefüggés a...

Szerintetek van összefüggés a név és a személyiség között?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 00:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nincs. Én is Vivien vagyok (sajnos), és erről a névről mindenkinek egy szexi plázacica ugrik be (ahogyan erre már utalt egy előttem szóló kommentelő), de én nem vagyok ilyen, sőt. Az ismerőseim szemében egy csúnya, már-már fiúnak minősülő személynek vagyok elkönyvelve.
2011. febr. 24. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:

biztosan van.

gugliba beírod a nevedet és több oldal is leír egy általános jellemzést az adott névről.anna vagyok és amiket leírtak MINDEN passzolt rám: D

2011. febr. 24. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem a Vivien névről nem egy szexi plázacica ugrik be. Ebből látszik, hogy csak azért gondoljuk, hogy mindenkire illik a saját neve, mert őt ismerjük ilyen névvel. Ha tök máshogy hívnák azt mondanánk az is illik rá... (Az voltam, aki szerint hülyeség ez az egész.)
2011. febr. 24. 20:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Engem is Viviennek hívnak. :)

Ilyen jellemzést találtam a Vivien névre:

Feladata megtanulni saját határait. Vagy mindent, vagy semmit. Nincs számára középút. Nagyon erős benne a lelkiség, ugyanakkor a magányosság is. Szenvedélyein keresztül próbálja meg a sors. Fontos számára a szerelem, ez neki nem játék. Erős benne az érzelmi szabadság igénye és ennek megőrzése. Amennyiben úgy érzi, hogy érzéseit korlátozzák, inkább elfojtja. Elkötelezetten harcol a világba. Amit elhatároz, azt biztos, hogy megvalósítja. Erős jellem, azt teszi, amit ő szeretne, nem fogadja el a külső korlátokat, csak azokat, amelyeket önmagának állított. Ez nehézségeket okozhat a párkapcsolatában, hiszen társa képtelen lesz őt irányítani. Gyengesége, hogy az önfejűsége miatt gyakrabban kényszerül a változtatásra.

Minden egyes szó, betűről-betűre, TÖKÉLETESEN jellemez. :)

2011. febr. 25. 22:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt 15:25 vagyok, rám is igaz többnyire, de nem az egész.
2011. febr. 26. 14:03
 16/17 anonim válasza:

persze.. Az osszes anna, niki .... Tok ugyanolyan.. Ugyan mar :) ez egy hulyeseg, mint a horoszkop.. :)

20/l

2011. márc. 11. 08:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
02-26 14:03 vagyok, egyetértek az utolsóval. Egyébként ha már itt tartunk, van egy Vivien nevű ismerősöm, és szögellenkezői vagyunk egymásnak. Tehát ez baromság. Ja, és Petrából is ismerek kettőt, ők is tök mások. Daniból meg hármat, és mindhárom más és más személyiség. Andrásból is ismerek kettőt, ők is mások. Emeséből is, és róluk is elmondható ugyanez. És még folytathatnám. Tehát én nem hiszek ebben.
2011. márc. 11. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!