Mi gondolsz az olyan emberekről, akik tényleg egoisták, de teljesen jogosan?
Figyelt kérdés
Akik imádják magukat, mert tisztában vannak vele, hogy tényleg különlegesek, okosak, egyszerűen JÓK. Van ilyen ismerősöd?2011. febr. 19. 13:10
11/12 A kérdező kommentje:
á, hagyjuk ezt a kérdést. az a baj, hogy én egy konkrét ember miatt írtam ki a kérdést, mert ismerek ilyet, de tényleg csak egyet, mert amúgy én is utálom az ilyen embereket, én is az emberek 90%-ával szemben leplezem magamat, mert igazából kb minden szavukba beleköthetnék, ha akarnék.
2011. febr. 19. 23:26
12/12 anonim válasza:
Én nem értek egyet azzal, hogy buták lennének. Ha megvan az okuk rá, mert tényleg elértek már valamit, akkor egyszerűen csak rohadt irritálóak és ellenszenvesek, de nem buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!