Hogyan lehetnék kevésbé együttérző és lelkiismeretes? Mit tegyek?
Bármi van én autómaitkusan együttérzek. De a többi ember nem, legalábis akkor nagyon jól titkolja. Annyira utálokm ezt. Azért, mert ha velem van valami akkor úgy nem érzem azt a fajta gesztust amit én mutatok.
Meg az, hogyha elkövetek valamit akkor szarul érzem magam, ha velem szemben követnek el valamit az nem prbléma. Így tudom a legértelmesebben megfogalmazni.
Lehet bennem van a hiba. Ebből csak arra tudok következtetni, hogy én vagyok túl érzékeny, de nem akarok ilyen lenni akkor. Szeretném megtalálni azt a részét ami elfogadható és nem kell emiatt szenvednem.
Mit javasoltok?
22/N
én is ilyen vagyok...
szerintem örülj neki, nem sok ilyennel lehet találkozni, az emberek lesz.rják egymást.
20/L
Ha meg leszarom őket akkor meg az a bajuk. Mert jó akkor szard le, te hülye bunkó stb... a reakció. Vagy csak az a bajuk, mint a nyúlnál? Ha van rajta sapka...ha nincs rajta sapka...
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!