Mi a véleményetek ezekről az idéztekről?
Légy szives mellözd a csúnya beszédet és az ócsárolást! Csak öszintén!
1. Az emberek mindig azt kérdezik tőlem, mi lesz, ha nem válik valóra az álmom, akkor hogyan fogok megélni? Kell egy másik cél is: az átlagember célja.
Az én válaszom: Ha nem élhetem az álmaim, inkább nem akarok élni!
Ezt akarják az emberek, átlagossá tenni engem.. Mert ha olyan leszek, mint mindenki, gyenge leszek és le tudnak győzni engem!
2. A müvészetben nem arra kell törekedni, hogy tökéletes legyen, és nem azon kell gondolkodni, hogy vajon jó-e és tetszik-e másoknak amit csinálsz... Nem, az hazugság, nem pedig müvészet! A müvészetben csak az számít, hogy igazán, teljes sziveddel szeresd, amit csinálsz! Alkotni ésszel nem lehet, csak szívvel..
3. Utálom a kritikát, pedig szükségem van rá!Ha nincs valaki, aki őszinte az emberrel, akkor az ember soha nemlehet a legjobb. Kritikát kapni jó,mert csak így jössz rá a hibáidra és csak így tudsz változtatni,és ezáltal jobb lenni.De ki kritizálta már azt az embert,aki valamit jól csinált?Csak lehajtották a fejüket előtte,mert a kritikák (és nem a megjegyzések!) által sikerült a legjobbnak lennie.Ne félj őszintének lenni!
4. Ne jelentkezz a barátaidnak, ne hívd őket! Várj, amíg ők fognak téged hívni! Ha az lesz a vége, hogy távolabb kerültök egymástól, nem voltak igaz barátok, soha! Mert egy barát mindig kitart és 100 év után is ugyanúgy beszélget veled mint tegnap! Próbáld ki egyszer...
Egyetértek minddel, az elsőtől a negyedikig:)
Sosem szerettem kifelé alkotni, csak azért tenni valamit, hogy mások tapsoljanak, mert nem szorulok rá a jutalomfalatkáira.
Szerintem is azt szereti mindenki, aki átlagos és a környezetébe olvadó, de sosem tudnám feladni az álmaimat. Addig csűrném-csavarnám a dolgokat, míg el nem érem, amire vágyom:):) Gyűlöljenek érte, ha attól jobb lesz, én akkor sem követem a nyájat.
Én nem utálom a kritikát, mert nélküle nincs fejlődés, csak állóvíz jótékony homály van. A hízelgést ezzel szemben ki nem állhatom. (Az őszinte bókokkal viszont egészen más a helyzet)
Sosem voltam az a fajta, aki rámásszon a barátai nyakára, ezért a negyedik idézet igazságtartalma is kétségtelen tapasztalataim szerint. Váltottunk néhány levelet és nagyon sok esetben én írtam az utolsót, de nem nagyon estem ettől ágynak, mert ez lerántotta a leplet a barátságunkról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!