Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik a jobb szerintetek, ha...

Melyik a jobb szerintetek, ha valamit elveszítesz vagy ha nem is volt a tiéd soha?

Figyelt kérdés
nem konkrét dologra gondolok , csak úgy
2011. febr. 12. 16:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elveszíteni mindenképp jobb. Mert akkor legalább tudom mit veszítek, és könnyeben túl teszem magam rajta. Viszont ha nem is kapom meg amit akarok, akkor rohadt sok időn keresztül csak esz a fene, hogy milyen lenne ha megkapnám. Idővel biztos belenyugodnék persze, de ez akkor is 1000x rosszabb érzés szerintem.
2011. febr. 12. 21:30
 12/15 Mentifantezsvér ***** válasza:

Attól függ ..pl a lottót jobb megse nyerni mint megnyerni és elveszteni...

viszont pl valakivel összejönni hacsak 1-2 hónapra is jobban megéri minta egyátalán össze se jöttetek volna...hacsak 12 hónapig a tiéd azis több minat sose kapod meg..:D most olyanra gondolok aki nagyon bejön.:D szóval ez teljesen helyzettől függ :P

2011. febr. 12. 23:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem az jutott eszembe erről, hogy volt kb két éve egy gyönyörű barátnőm akire minden fiú fente a fogát. Persze a románcnak vége szakadt, volt bánat mindkét félről. Most így visszatekintve még önbizalmat is nyerek, hogy nekem volt olyan barátnőm amilyet minden fiú szeretne. Habár Ő volt az egyetlen, de akkor is jóérzés, hogy képes vagyok rá. Legalábbis lehetséges...:D

Tini koromban nagyon menő voltam, csajokat utasítgattam vissza, buli, pia. Most így huszonévesen mintha kiégtem volna. Nem találok barátnőt, egyetem miatt kevés bulin veszek részt, piálni igyekszem minél kevesebbet mert tini koromban sok baromságot csináltam részege. Habár elvesztettem de örvendek, hogy ilyesmi is volt.

2011. febr. 12. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:
semmit sem tudsz elveszíteni,mert semmit sem tudsz birtokolni.úgyhogy ugyanaz a kettő.
2011. febr. 13. 17:53
 15/15 anonim válasza:
Ha nem is volt az enyém soha. Akkor nem tudom, hogy milyen előnyök származnak abból, hogy az enyém volt, nem szokom hozzá ahhoz, hogy az enyém. Sokkal jobb ha nem is volt az enyém. Ráadásul, ha az enyém volt és elveszíteném, akkor valószínűleg sokáig rágnám magam azon, hogy miért voltam olyan figyelmetlen, hogy elvesítettem, ami megkeserítené akár egy egész hetem...és még azt is meg kell szoknom, hogy a birtoklásával járó előnyök már megszűntek :(
2011. márc. 2. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!