Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mik a vélemények róluk?

Eszterke95 kérdése:

Mik a vélemények róluk?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ti elitélitek azokat akik prostiként dolgoznak/dolgoztak? Vagy mi a véleményetek róluk? Pl VV Gináról.. vagy csak úgy általánosságba.

Köszi

2011. febr. 12. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
én nem itélem el. ez is egyfajta meló. nyilván nem azok mennek kurv@nak,akik túl sokat tanultak. namost akinek van gusztusa,és bevállalja,sokkal jobban lehet vele kereseni mintha elmenne mosogatni egy étterembe,takaritónőnek avgy akár csak a tescóba pénztárosnak.
2011. febr. 12. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
hát én azt gondolom, hogy a könnyebb utat választják, minthogy (ahogy más is ) elmenjen normális munkába dolgozni. nemcsak ezzel lehet jól keresni.
2011. febr. 12. 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:
én se ítélem el
2011. febr. 12. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
10:29 nem vagyok biztos, hogy ez a könnyebb út.Én nem ítélem el őket, inkább csak érdektelenek számomra, ahogy a VV is...Egy részt nem láttam belőle és nem is fogok.
2011. febr. 12. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy részüket én igenis elítélem. Aki megélhetési prosti, mert nincs esze vagy lehetősége más munkára, azt még valahol megértem. Viszont akiknek ez nem szükségmegoldás, nem akarnak kitörni ebből a helyzetből, hanem arra készülnek, hogy luxusqrvák lesznek és pár menettel egy éjszaka alatt vagyonokat akasztanak le, az iszonyat megvetendő számomra. Egy qrva akár mennyit is keres, akkor is csak egy qrva marad.
2011. febr. 12. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:

1 dugás extrák nélkül, tehát nincs análszex, se pisi kaki, fétis domina... nos ez a mai árfolyamon minimum 10.000Ft egy normális, nem útszéli kur.vánál. Egy A lány mondjuk hétvégét leszámítva minden nap "dolgozik" és mondjuk napi 5 vendéget fogad az említett tarifával, akkor az napi 50.000Ft ami havi 20 munkanappal számolva kerek 1 millió forint nettó bevételt jelent.Átszámolva 1 évre az kerek 12 millió forint.

Ugyhogy nem mindegy hogy egy 12 milliós lányal jársz aki 1 évig pénzért adta magát,vagy egy átlag lánnyal aki pénz nélkül van széjjel k*rva.

Ugyhogy, A változat: A Barátnődet el kell tartanod, dupla műszak, túlóra.

B változat: 12 milka, DJ hawai.

2011. máj. 19. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azok ítélik el a qrvákat akik irigyek rájuk (a sok szexre vagy hatékony pénzszerzésre)

Ugyanis akik szerint ez rossz munka, azok sajnálnák a qrvákat hogy nekik ez jutott.... Akit sajnálsz, azt viszont nem kritizálod, szóval...

2011. máj. 20. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!