Lesz valaha barátom?

Figyelt kérdés
16 vagyok, eddig nem sok barátom volt, aki most van, ő is legtöbb idejét egy másik lánnyal tölti, mert több órájuk van együtt. Nagyon visszahúzódó vagyok, csak akkor beszélek, ha kérdeznek, és tudom, hogy ez sokaknak nem teszik, mert nem egy némát szeretnének barátnak. Viszont nagyon segítőkész, kedves és jó hallgatóság vagyok (én legalábbis így látom). A középiskolában reménykedtem, de valahogy nem találtam rá az "igazira". Még lehet rá esélyem? Mondjuk egyetemen/fősulin? Vagy nyáron, ha kimozdulok? Csak mert nem tudok megváltozni, akárhogy is akarok.
2011. febr. 10. 20:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, miért is? :)

Köszi a válaszokat!

2011. febr. 11. 19:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor valaszolok en. Miert is van konnyu dolgotok.

Egszeru pelda. Ti vagytok a halak mi a horgaszok. Ez az alapeset. Mas kerdes, hogy sokan mar onbizalomhianybol csali nelkul horgasznak de azert elmennek a tohoz, es varnak a csodara. Neked csak annyi a dolgod, hogy kiugrassz a partra. Vagy visszadobnak vagy hazavisznek.

A mai sracoknak annyi az onbizalmuk mint egy marek papagaly eledelnek. Aki meg meno majer csavo az meg csak showman es nem kapcsolatot akar. Figyelj nezz ki valakit az osztalyvol, sulibol, konytarbol. Menj oda egyszeruen. Kerdezz vmit teljesen mind1. A ferfinak kotelessege hogy fenntartsa az erdeklodest ezt pedig ugy teszi meg, hogy beszelni fog, es meg vetit is, es nagyon ertekeli, hogy erdeklodsz fele. Nem veszi tolakodasnak. Ez csak a ti szotaratokban letezik. A fiu ezt boknak veszi, es ugy erzi tetszik valakinek ha odammennek hozza.

Es ez a kulcsszo. Ti szerettek flortolni csak ugy heccbol a fiuk nagyon nagy hanyada csak akkor flortol ha tenyleg tetszel neki.

Szoval, ha odamegy hozzad egy neked tetszo pasika , hogy nem tudod e mikor lesz a tuzriado akkor tuti hogy 6ost dobtal :)

2011. febr. 24. 01:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

"Köszönöm a válaszokat, nem szerelemre gondoltam, csak barátságra, de köszi" -> Tehát NEM bepasizásra gondolt a kérdező.

(Amúgy nekem nem szokásom "heccből" flörtölni.)

2011. febr. 24. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!