Ha alkoholt iszok, oldottabbá válok bulizáskor. Ez egy idő után alkohol nélkül is menni fog?
Figyelt kérdés
Egy idő után pia nélkül is lehetek oldottabb? Bulik elején, mert csak akkor tudok jól szórakozni ha iszom, addig kuka vagyok:(((2009. febr. 10. 17:35
1/6 anonim válasza:
én is ilyen vagyok :) kivéve mikor CSAK a saját baráti társaságommal vagyok de különben én sem vagyok olyan felszabadult ha nem iszom :)próbáltam de nem ment...
2/6 anonim válasza:
szia!én is így vagyok ezzel csak az alkohollal tudok a buliba belerázódni!máshogy nem megy...
3/6 anonim válasza:
Nem szoktam bulizni, de én is így vagyok... Elég "nyomi" tudok lenni, de pár sör után feloldódok... :)
4/6 anonim válasza:
Pont így voltam én is. Mindig kicsit piáltam aztán buliztam. Azzal indultam be. De miután a sok piától megnőtt a pocim, hát úgy döntöttem többé nem kell. Eleinte még akartam inni, oldódjak fel, de mégsem. Majd akaratot vettem és sikerült. Próbáltam jól érezni magam és ment.
Hajrá neked is sok sikert !!!
5/6 anonim válasza:
Igen, ha megtanulod elfogadni magad olyannak amilyen vagy ;)
6/6 anonim válasza:
vagy egy idő utám már csak piával megy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!