Mit kezdjek az életemmel?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi akarok lenni. 19 vagyok, ez volt az első félévem egyetemen, de otthagytam, mert nem tetszett. Valamit tanulni szeretnék, de nem tudom mit, semmit nem tudnék hosszabb távon csinálni. Fogalmam sincs, milyen foglalkozást válasszak. Vannak hobbijaim, például rajzolás, írás, de egyikhez se értek annyira, hogy abból meg tudnék élni. Elég sok minden érdekel, de semmiben nem vagyok olyan jó, meg főleg nem vagyok kitartó. Az irodában ülős munkákat tutira nem bírnám, a szakmákhoz nem nagyon van tehetségem. Van néhány munka, amit el tudnék képzelni magamnak (pl ügyvéd vagy nyomozó), de mindhez nagyon magas pontszám kell az egyetemeken, és nem vennének fel, meg a sok tanulást se bírnám.2009. febr. 9. 23:15
1/8 anonim válasza:
Én ugyanitt tartok 33 évesen. :o(
2/8 anonim válasza:
Nincs olyan tanfolyam amit szívesen elvégeznél?Egyébként szerintem menj ki külfüldre dolgozni valamit.Annyi a lehetőség.pl.luxushajóra dolgozni,baby sitter vagy bármi amit szeretnél csinálni ,aztán majd kigondolsz valamit.Elötte miért nem gondolkodtál ezen?Szerintem elég önbizalomhiányos lehetsz de meg lehet oldani a problémát.
3/8 A kérdező kommentje:
Szívesen kimennék külföldre, de nincs pénzem rá :(
2009. febr. 11. 21:52
4/8 anonim válasza:
Elsősorban, az életben még sok minden nem fog tettszeni...
Ha sokat gondolkodsz ezen, egyszercsak azt veszed majd észre hogy elfecsérelted az életedet.
Ha szeretsz rajzolni és írni és úgy gondolod tehetséged is van hozzá akkor már minden rajtad és a kitartásodon múlik. Ne hagyd hogy bárki eltántorítson a célod elől.
A feladatot, nem pedig magunkat kell komolyan venni.
5/8 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet... 18 éves f. vagyok, és ebben az évben fogok érettségizni. Valószínűleg nem megyek főiskolára vagy egyetemre tanulva a hibádból. Én is a nyomozói pályát fontolgattam, de nem sokáig mert rájöttem hogy sok pont és pénz kell hozzá. Engem se köt le túlságosan semmi igazából. Vannak érdekes dolgok amik érdekelnek de hosszútávon nem bírok, és nem is akarok velük foglalkozni. Nincs semmi ötletem, viszont az sem jó ha nem csinálok semmit mert avval csak pazarlom az időmet. A vicc hogy olyan középiskolába járok (közgazdaságtan) amit nagyon utálok. Nekem se jöhet szóba semmilyen irodai hülyeség. Esetleg azt tudnám elképzelni hogy saját vállalkozást vezetek, de ahhoz sok pénz kell ami ugye nincs.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Most találtam meg a kérdést, mert én most jutottam erre a pontra. Dettó az a helyzetem, ami neked volt közel 3 éve. A különbség csak az, hogy én még nem hagytam ott a fősulit, hanem szenvedek vele. Ha jelen vagy még a GY.I.K.-en elmesélnéd, hogy azóta mi történt veled? Remélem célba értél! Üdv.! :)
7/8 anonim válasza:
én is kíváncsi vagyok rá, hasonló helyzetben vagyok. Érettségi után elmentem egy biztonságtechnikai vállalkozáshoz dolgozni, csak úgy elröpült két év. Semmi megtakarításom nincs és élem a kis életem szüleimmel :( ezen fogok most változtatni nyelvet tanuk, cukrász leszek és kimegyek Londonba ahol pezseg az élet.
8/8 anonim válasza:
vagyis voltam, most legalább van tervem de ez is 2 évembe került
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!