Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mik az almaitok? Tudom, hogy...

Mik az almaitok? Tudom, hogy mindenkinek vannak almai, olyanok is, amiket meglehet valositani sok-sok erovel, energiaval, meg persze olyan igazi alom "alom". Olyan megvalosithatatlanok.

Figyelt kérdés
Engemet azok erdekelnek, amikbol lehet hogy egyszer valosag lesz! Mik ezek?
2009. febr. 9. 18:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Gondolom kedves lovas valaszolo irigysegbol szavazta valaki le a valaszodat, szinte biztos vagyok ebben!

Pedig lehet, hogy te mar kozel allsz az almodhoz, ki tudja.

Nagyon gonoszok es rosszindulatuak az emberek, es szinte csak akkor boldogok, amikor a masiknak problemaja van. Akkor orulnek. A jot nem szeretik hallani.

Biztos, hogy irigysegbol lettel leszavazva.

2009. febr. 10. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
10:47-es vagyok. Nem én írtam a lovas álmot. Engem csak felháborított, hogy lepontozták a válaszukat. Pedig csodás dologra vágynak mindketten.
2009. febr. 10. 22:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja, nem is neztem a %-ot, hogy ki irta a valaszt, mindegy, koszi!
2009. febr. 10. 23:02
 14/16 anonim válasza:
100%
Egyetlen álmom, hogy orvos legyek!!
2009. febr. 14. 20:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolso, remelem sikerul!
2009. febr. 14. 22:24
 16/16 kiss1999 válasza:
hogy megtaláljam a boldogságot az igaz szerelmemben.:D
2010. júl. 30. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!