Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek kemény srác?

Hogyan legyek kemény srác?

Figyelt kérdés
Hogy legyek a legkeményebb, legvagányabb srác a suliba?Részletesen írjátok le.
2011. febr. 5. 23:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%

verd meg az egyik tanárt

járkálj suliba az otthon lévő legnagyobb konyhakéssel

2011. febr. 5. 23:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Kösz.De ez bunkó hüjeség nem vagányság.
2011. febr. 6. 00:01
 3/14 anonim ***** válasza:
na jó, akkor járj menő cuccoba, csináltasd meg a halyad, és egyszerűen legyél laza srác.aztán ha valaki baszakodik verd meg, és ott éesz az elismerés,tisztelni fognak. csupán saját magadnak is tisztelned kell magad, és akk mások is fognak,ha látják rajtad a kisugárzást
2011. febr. 6. 00:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
fagyasztással?
2011. febr. 6. 00:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Ez a második írónak szól.Én jó cuccokba járok jó a séróm.Nem ez a gond.Hanem én a legjobb szeretnék lenni.
2011. febr. 6. 00:14
 6/14 anonim ***** válasza:
második vagyok. az viszont nem fog menni. olyan, hogy a "legjobb",nem létezik. senki se tökéletes, és ehhez hozzá kell szoknod
2011. febr. 6. 00:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Miért akarsz bizonyítani másoknak ? El kellene magad fogadni a saját tulajdonságaiddal együtt ,és nem mindig mások véleménye alapján cselekedni!Lehetsz te nagy menő a suliban ,de jegyezd meg az értéket kereső személyek ki fognak kerülni ,mert látják az ürességet benned!Feribá!
2011. febr. 6. 00:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak mennyire igaza van!!

Megjátszhatod a kemény srácot, de nem leszel tőle több.

És ha ez a "keménység" nem zsigerből jön, akkor könnyen nevetségessé válhatsz.

2011. febr. 6. 02:32
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

Én mindig kilógtam a sorból, de nem az öltözködéssel vagy egyéb külső megjelenéssel.. Nem is verekedtem.. Egyszerűen csak mindig tudtam mit kell mondani.. És ezért ismertek.. És tudták, hogy nem lehet velem kötekedni, mert sosem lesz verekedés csak szájcsata, de abban jó vagyok.. Meg amúgy sem volt az a nagy keménykedős fejem.. Inkább nevetgéltem azokon akik verekedéssel vívják ki maguknak a "tisztelet".. Egy példa viszont volt, mikor eljárt a kezem.. Mikor az egyik 9.-es cuccát tesi órája alatt belerakták a kukába és lehugyozták.. Na ott elkalapáltam 3 srácot.. Utána eléggé meg voltam elégedve magammal és ismertek is a suliba...

Az is büszkeséggel töltött el, hogy nem volt olyan tanár, ki nem tudta volna a nevem...

És ez nem azért volt, mert 10.-ben 97 óra igazolatlanom volt amiért jártak ám a beírások (nem voltam még 16 azért nem rúgtak még ki).. Vagy mert kaptam egy (második) fegyelmit a verekedésért(13.-ban), de csak azért nem rúgtak ki, mert igazam volt (csak nem így kell intézni..).

2011. febr. 6. 13:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt a keménységre több mindenre is lehetne gondolni....

Amúgy akkor lennél kemény ha nem lennének barátaid mert még azok is félnének tőled!

Általában ma a sok kis csicska úgy keménykedik hogy csoportba verődnek ,mert máshoz nem értenek és úgy vernek meg egy magatehetetlen embereket!Szánalmasak az ilyenek!

Meg még attól érzik magugat keménynek hogy cigiznek meg hogy piálnak meg hogy szipuznak a szünetben!!!Ezek nem keménységek hanem gyengeségek és ezt a fiatalok nem veszik észre!!!Szánalmas hogy ilyen világot élünk!!!Hol van a tisztelet?hol van a becsület? szívesen végigjárnám az iskolákat és végigverném az összeset!!!

Te meg ha kemény akarsz lenni akkor szerezz magadnak tiszteletet!!!

2011. febr. 6. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!