Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Koldulóknak adtok pénzt?

Koldulóknak adtok pénzt?

Figyelt kérdés
Ha odamenne hozzátok egy hobó, megszánnátok némi apróval?
2011. febr. 5. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem szívesen adok pénzt! Úgyis csak elvernék és nem értelmes dologra költenék.

Egy időben sűrűn összefutottam 1 nővel aki a gyerekével volt, mondta hogy nem kell pénz, elég ha egy szendviccsel kisegítem, hogy egyen a gyereke. Sokszor vittem szendvicset a kislánynak, meg ropit, amiket mellőzni tudtam. Egyszer nyáron is összefutottam velük, akkor vettem a kislánynak innivalót.

Kíváncsi lennék mivan velük. És tényleg a nő egyszer sem kért pénzt! Ez becsületes volt szerintem!

2011. febr. 5. 22:26
 2/6 haggyámán ***** válasza:
Nem. Ha van nálam pénzt, azt biztosan nem összekéregettem. Ha nincs nálam, akkor meg nem ad nekem senki.
2011. febr. 5. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyik zsebem aljában szokott lenni 6-7 darab ötforintos, pont ilyen helyzetekre. Ha valaki lejmolni akar, csak beletúrok a zsebembe és leszerelem azzal, hogy "ez az összes apróm". Örülök, hogy utána békénhagy, örül mert kapott egy marék aprót, az a 30 Forint meg nem vág földhöz. De ezt csak normálisabb arcoknál játszom meg, részegnek meg hasonlóknak soha nem adok. Mondjuk van egy srác aki az "elveszett a bérletem, nem tudok hazamenni" szöveggel kéreget már két hete. Ennyi idő alatt gyalog hazaért volna. :D
2011. febr. 6. 03:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó...

Pont csütörtökön esett meg velem is ilyesmi. :D "Kissé" alkohol szagú 40es ffi mellettem a padon tátott szájjal alszik :D felébred. Heló! Tudnál nekem adni 200ft-ot mer' nemtudok hazamenni. Gyorsan letudtam a dolgot mert rámutattam a mellettem lévő virágcsokorra és :"Bocs. Most költöttem el ami van." Felfogta, nem kötekedett csak Oké ennyit mondott és aludt tovább :D

Amúgy itt nincs egy darab koldus se ( mondjuk apró faluba lakok) de ahova járok suliba( szentes) ott már elég sok csöves van de sosem jött még oda egy sem hozzám hogy adjak már neki pénzt. De nem adnék neki semmit se mert nálam egy ft-t nem szokott lenni szó szerint :)

2011. febr. 6. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

inkább adok egy olyan embernek aki tudom hogy egyből bemegy a boltba és kenyeret vesz belőle!

olaszországban egy kolduló néger nőnek adtam pénzt és azt azért jól lesett látni hogy nem piát és cigit vesz magának hanem zsömléket a gyerekeinek!!!

Az itthoniakat nemszeretem istápolni mert még arra sem képesek hogy emberként viselkedjenek!!!

2011. febr. 6. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
külföldön nagyon sok ilyen kis gyerek van,de én pénzt egyiknem sem adok. inkább el mutogatom h adok neki szendvicset vagy konzervet,ha nálam.
2011. febr. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!