Milyen szép idézeteket tudtok 8. végére az albumba mottóként?
Lehetőleg olyat, ami tényleg szép és a mondanivalója is az. :)
Ne linket, csupán néhány idézetet ami szerintetek alkalomhoz illő lenne.
hülyeség az egész. Szeptemberbe olyan szinten kerülni fogjátok egymást, hogy el nem tudjátok képzelni!
Az egész egy kétszínű maszlag ami most körbe vesz titeket!
7 hónap múlva, mindennap arra fogsz gondolni, hogy "Csak ne találkozzak senkivel"...
Akkor minek ezek a felesleges plussz körök.
Nem kellenek Szép és mondanivalótól gazdag nyáltenger idézetek.
Nekem ez a véleményem és boccs az offért.
"Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen!"
Ady Endre
Az előző hsz-hez pedig annyit, hogy nekem a legjobb barátom immár 15 éve az egyik általános iskolás osztálytársam.. A másikat szintén az általános iskolában ismertem meg, csak picivel később.. Mellettük van még kb 3-4 srác kivel tartom a kapcsolatot, bár már eltávolodtunk egymástól, de még mindig szoktunk beszélni és nem botránkozom meg attól, ha találkozom/találkozni kell velük! Ennyi! Lehet másnak sz*r az élet és utálatos is, de nem mindenki szerencsétlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!