Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen szép idézeteket tudtok...

Ikszdé xD kérdése:

Milyen szép idézeteket tudtok 8. végére az albumba mottóként?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyat, ami tényleg szép és a mondanivalója is az. :)

Ne linket, csupán néhány idézetet ami szerintetek alkalomhoz illő lenne.

2011. febr. 5. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
"Mi még fiatalok vagyunk. És neked mi a kifogásod?"
2011. febr. 5. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:

hülyeség az egész. Szeptemberbe olyan szinten kerülni fogjátok egymást, hogy el nem tudjátok képzelni!

Az egész egy kétszínű maszlag ami most körbe vesz titeket!

7 hónap múlva, mindennap arra fogsz gondolni, hogy "Csak ne találkozzak senkivel"...

Akkor minek ezek a felesleges plussz körök.

Nem kellenek Szép és mondanivalótól gazdag nyáltenger idézetek.

Nekem ez a véleményem és boccs az offért.

2011. febr. 5. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:

"Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen!"

Ady Endre

Az előző hsz-hez pedig annyit, hogy nekem a legjobb barátom immár 15 éve az egyik általános iskolás osztálytársam.. A másikat szintén az általános iskolában ismertem meg, csak picivel később.. Mellettük van még kb 3-4 srác kivel tartom a kapcsolatot, bár már eltávolodtunk egymástól, de még mindig szoktunk beszélni és nem botránkozom meg attól, ha találkozom/találkozni kell velük! Ennyi! Lehet másnak sz*r az élet és utálatos is, de nem mindenki szerencsétlen!

2011. febr. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!