Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Próbálok mindíg nyugodt...

Próbálok mindíg nyugodt lenni, de nem megy,14 éves vagyok, csúnyának tartom magam, és a világ legnagyobb pancserének, a családomban minden rendben, a párkapcsolatomon is minden sinen van, és mégis minden dolgon felidegesítem magam. Ez miért van?

Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az okát te magad mondtad meg:"csúnyának tartom magam,és a világ legnagyobb pancserének"=ÖNBIZALOM HIÁNY
2009. febr. 8. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:
és az önbizalmamat hogyan tudnám kicsit növelni?
2009. febr. 8. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem egy pszichologus sokat tudna segiteni, és ne vedd azt, hogy oda csak ez idegbetegek járnak. Ez tök hűlyeség. Egy szakember sokkal jobban tud segiteni, mint 9 tapasztalatlan barátnő. Elöszőr is öltözködj úgy és olyan ruhákba ami téged kiemel, vagy csinosit, pl fekete cuccok, vagy a folyoiratokba is sok ilyen tanácsot adnak, hogy mi emel ki és milyen cuccba vagy hátrányba, és érezd jol magad bennük. Mert hiába van rajtad egy méreg drága ultre mega szuper sexy cucc, ha te nem érzed jol magad benne. Hidd el, hogy sokat segit. Meg aztán kezdd el sminkelni magad, hordj divatos frizukat, amik neked tetszenek. Mutasd meg, hogy adsz magadra, és nem vagy te kevesebb, mint más lány csak azért mert a természet bőkezű volt hozzád. A szemüveg sem hátrány, sőt egyre nagyobb divat. Válassz egy divatos és az arcformádnak legjobban megfelelő szemüveget, illetve a szemüvegeseknek megfelelő sminket, mert pl a fekete kicsinyiti a szemeket. És ne bizonytalanodj el soha! TE nem vagy kevesebb, mint más lány, mint más csontváz kollekcio, és nem vagy kevesebb, mint a többi egészséges szemű. Egyedi vagy a világon, aki mindenből a legjobbat érdemli, érezd magad jól mindig és mindenhol. És probálj meg bizni önmagadba. Okos vagy, szép vagy, ügyes vagy! Igy gondolkozz! És hidd el a pasik már nem istenitik a csontváz kollekciokat, akiket biosz ora után vissza kell vinni a szertárba! Remélem hasznos volt a válasz, bár egy kicsit! Légy erős és szoritok neked'
2009. febr. 8. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
2009. febr. 8. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:

csúnyának és pancsernak tartod magad és van párkapcsolatod?

Hogyan?

2009. febr. 9. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!