Mivel lehet elütni az időt?
Figyelt kérdés
Mostanában rengeteg szabadidőm van,nem tudok mit csinálni..Állandóan unatkozom..Ötletek?2011. febr. 3. 12:42
1/12 anonim válasza:
Trollkodd a gyakorikerdesek.hu-t!
2/12 anonim válasza:
Olvassál, tanuljál,sportoljál, kézimunkázzál, segíts a szüleidnek. Érdekes én sohasem unatkoztam.
3/12 anonim válasza:
Olvass verseket :D én csak akkor unatkoznék,ha egész nap itt ülhetnék a gép előtt,de akkor nagyon.
Így hogy osztoznunk kell a gépen,nem nagyon szoktam unatkozni^^
4/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. febr. 3. 16:33
7/12 A kérdező kommentje:
Inkább nem..
2011. febr. 4. 11:20
8/12 anonim válasza:
Eisten relativitás elmélet!!!
Elég gáz hogy itt kérdezősködsz!!!Sajnos Én meg nem ilyen problémákkal küzködök mert munka után is munka vár engem...
Nézz körülötted szét és csináld azt amihez kedved van vagy ami érdekel!!!!
10/12 anonim válasza:
Kalapáccsal,baseball ütővel,golf ütővel,kriket ütővel,baltával,seprüvel,üvegdomborító kalapáccsal,vagy egy szubatomi részecskegyorsítóval... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!