Hogy fogadjam el önmagam?
Szerintem túl kritikus vagy magaddal kapcsolatban...ne marcangold magad,kezeld magad 18 évesen felnőttként és tényleg fogadd el,hogy ilyen vagy,ilyennek szeret a családod, a barátaid. :)
20/L
És miért nem jó az úgy ha csendesebb vagy? :) Mi azzal a probléma?
Nekem pl sokkal szimpatikusabb egy ilyen ember,mint az olyan aki mindig "szem előtt van" és folyton a társaság közepe akar lenni,vagy ha nem is tudatosan,de az.
Miért akarsz más lenni? ^^
Nem tudom miért van kisebbrendűség érzésed,vagy mi is az :)
Vagyis,szerintem az a helyzet nálad (nem mintha olyan nagy élet tapasztalatom lenne,csak így gondolom) hogy megakarsz felelni az embereknek,a többségnek,
és fontos neked hogy mit gondolnak rólad.
A barátaid akik jól ismernek biztos hogy tudják hogy ilyen vagy,csendes és visszahúzódó,de gondolom ezzel együtt,
így szeretnek :)
aki meg nem ismer eléggé,annak ne adj a véleménynére,mert igazából nem sokat számít,
hogy gondolhatna rólad bármit is,ha nem ismer eléggé? :)
Ha viszont az van hogy a barátaid társaságában érzed azt hogy nem tudsz érvényesülni,az más szerintem.
Ott az a kérdés hogy milyen emberek vesznek körül,hogyan viselkednek stb.
Akkor nem feltétlenül a te "hibád",ha nem tudsz érvényesülni.És nem biztos hogy neked kellene változtatnod.
Hát nem tudom hogy van ez,de biztos sokat fogsz még változni,nem biztos hogy mindig csendes maradsz :D
bár szerintem az sem lenne baj
: )
Én is csendesebb vagyok mint az átlag,nincs ezzel semmi baj szerintem =)
de már nem akarom hogy mindenki jófejnek tartson,vagy kedveljen.
Aki szeret,tényleg szeret,
és nem csak elvárásai vannak hogy
"ezt csináld,azt csináld! és akkor jó.."
annak számít a véleménye,
szóval a közvetlen ismerőseimé.
Akik engem szeretnek és nem azt amit csinálok.
Hát nem sok ilyen ember van,de van :)
Nem a számokon van a lényeg szerintem.
Akivel nem vagyok olyan szoros kapcsolatban az pedig nagyon nem tud befolyásolni. :D
Na de itt rólad van szó,csak gondoltam megosztom hogy én hogy vagyok ezzel,mert a te helyzetedet tényleg csak te tudod teljesen :)
A legjobbakat! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!