Én és a tesóim is kaptunk olykor-olykor egy nevelő célzatú nyaklevest, vagy pofont. De úgy érzem,hogy meg is érdemeltük akkor abban a helyzetben.
2011. febr. 9. 14:48
12/15 anonim válasza:
Kiskoromban kaptam 1-2őt, de azok olyan kis semmiségek voltak... Csak azért sírtam, mert kicsi voltam :P... Később mikor próbálkoztak, csak röhögtem rajtuk...
Igaz az én esetem nem volt nagy dolog, de remélem neked se nagyon rosszabb! :) Sok sikert, remélem megoldódnak a problémáid.
2011. febr. 10. 16:26
13/15 anonim válasza:
Nálunk ilyen soha nem fordult elő, de van egy olyan érzésem, hogy nem is fog : ) Már 20 éves vagyok, ha eddig nem kaptam, ezután sem fogok : ) Nekem nem volt szükségem fegyelmezésre, magamtól is épp elég fegyelmezett voltam, talán túlságosan is : /
2011. febr. 21. 21:58
14/15 anonim válasza:
Nálunk elcsattant jópárszor. Anyám vert engem is, öcsémet is (volt hogy főzőkanállal). Hogy miért? Mert nem volt normális... Sohasem bírta megfogalmazni a problémáját, csak ütött bennünket. És nálunk ez így megy/ment generációkon át. Dédanyám verte nagyanyámat, nagyanyám az anyámat, anyám meg engem. Szerintem én se lennék más, ha nagyon erőlködnék se, épp ezért nagyon félek hogy én is hasonló módszereket alkalmaznék. Nem szeretném ha a gyereke(i)m felnőve a fejemhez vágnák a sérelmeiket. Mert nálunk eddig ez ment sírások és ordítozások közepette. Nagyanyám pl nem volt hajlandó a beteg anyját meglátogatni (régi sérelmekre hivatkozott), anyám meg legtöbbször "vadállat" módjára üvöltözött az anyjával... Szóval láttam pár dolgot. Egyikőjük sem tudta megemészteni a sokéves bántalmazást, csak évtizedek múlva merték előhozni.
2011. szept. 14. 14:46
15/15 anonim válasza:
Az előző vagyok...
Hozzáteszem, hogy még mindig félek anyámtól, sajnos eléggé agresszív, és emiatt volt hogy már öngyilkosságot kíséreltem meg. Középsulis voltam amikor egy alkalommal vasalás közben véletlenül odaégettem egy blúzt (ami hozzáteszem nem is az övé volt), erre úgy megalázott, megvert, hogy kint az utcán is hallották. Annyira elkeseredtem, hogy fogtam egy levél gyógyszert és ott a helyszínen bevettem (de sajnos nem eleget).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!