Mivel vegyem rá a szüleimet hogy le vágathassam a hajam? (LENN)
Nem értik meg azt ami nekem jó, mert én nem szeretem a hoszú hajam egy kicsit rövidebbre tehát tépettre le akarom vágatni fodrásszal,de anyuék nem engedik, azt mondja anya h "majd elviszlek :)" közbe meg csak nem akarja mert azt hiszi h nekem utána rossz lessz meg ilyesmi pedig biztos h nem mert már elegem van az ilyen hajból és jó lenne ha már más lenne :D milyen érvvel vegyem rá? :'( olyan kényelmetlenül érzem magam evvel a hajjal. :\
csak ez a hetem van rá!
13\L
Hát vágj bele, akkor kénytelenek lesznek elvinni, elvégre is nem nézhetsz úgy ki mint egy bohóc? :D
Nem úgy gondolom hogy nagyon, csak úgy hogy éppen ki kelljen egyengetni, te pedig azt nem tudod ugye saját magad. Mondd hogy a suliban vágtak bele...:)
- persze..anyu nem ilyen bolond h bevegye,megkérdezi h melyik volt és akkor avval meg probálja majd mebeszélni, hol ott semmi ilyesmiröl nem volt szó a suliba h levágták a hajam -___-
Ez nem működne!
Hiába érvelsz bármivel, úgyse fogja komolyan venni. Nem tudom ez lányoknál hogy megy.. Odaállsz anyud elé és azt mondod, hogy ez a haj nekem nem tetszik kényelmetlen stb, ha nem foglalkozik vele, akkor eléggé idióta szüleid vannak. Már bocs, de nem óvodás vagy, van öntudatod, annyi jogod van, hogy eldönthesd milyen hajad legyen.
Szerintem az a legjobb megoldás, ha fogod magad és elmész egyedül.
19/F
Esetleg rávehetnél mást a családból, hogy elvigyen.
Apa, nagyi, nagytesó. Valamelyik jófej szomszédasszony is hatással lehet anyudra.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!