Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem magam így?

Miért érzem magam így?

Figyelt kérdés

Az van hogy az osztályt utálom ott mindenkit. Mert szinte mindenki iszik piál stb. EGyik csaj nagyobb ribi mintr a másik. Ezt csak azért mert meg akar felelni a másiknak és felül akarja mulni. Én nem akarok nekik megfelelni, sőt senkinek se akarok.Mindenki olyan nagyképű velem mert én nem olyan vagyok mint ők. Osztályba is pl. van egy gyerek akinek ha eddig két szot ha mondtam. Ő fojton beszologat nekem meg játsza az agyát mint ha olyan nagy valaki lenne és ezt mások is csinálják de ő a legjobban. A suliba két-három barátom van csak. Velük ugy ahogy el vagyok, de velük is inkább csak szünetbe vagyok mert velük nem egy évfolyamon vagyunk.

Családom dettó ilyen. Tesom el lett kényeztetve. Ő a jo ő a szép ő a tökéletes... és engem fojton piszkál ha mondom neki hogy álljon már le akkor elkezd hisztizni anyáék engem szidnak le nem hiszik el nekem hogy nem én voltam. Szüleim általába sose hisznek nekem. Tesom mindent meg kap én nagyon ritkán. Mama megint olyan mint szüleim ő is fojton tesom ajnározza. Engem fojton bánt.

Sokszor azt érzem mintha valami UFO lennék vagy nem tudom. AZt érzem hogy én nem ide tartozok.

2011. jan. 30. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt szerintem tudod, hogy miért érzed így magad. De hogy ez miért van? Azért mert szar világban élünk. Ennyi. Ezen nem tudsz változtatni. Jó lenne, de nem lehet, úgyhogy amíg élsz, szívni fogsz. Gondolj arra, hogy van aki még nálad is rosszabbul él. Tudom, hogy ez nem igazán érdekli az embert, ha neki is egy csomó problémája van, de legalább rájössz, hogy mindenkinek kijut, csak a qrváknak majd 10-20 v múlva esik le, hogy elb@szták az életüket, amikor neked jó melód/családod/barátaid, stb lesznek. Addig is kitartást, nem vagy egyedül a gondokkal! És bocs, hogy hosszú lett.
2011. jan. 30. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
egyetértek az 1. válaszolóval.
2011. jan. 30. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 2. válaszolóval!
2011. febr. 15. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 2. és a 3. válaszolóval!
2011. febr. 17. 15:08
 5/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szerintem később rájössz majd hogy a szüleid ugyanúgy szeretnek mint a testvéredet. Csak bizonyos helyzetekben nem neked adnak igazat az még nem jelenti feltétlenül azt hogy kivételeznék Vele. Ezt tapasztalatból mondom :) Régen én is azthittem hogy így megy ez de NEM, nagyon nem!
2011. febr. 26. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!