Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert nincs nekem legjobb...

Miert nincs nekem legjobb baratnom?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon sok baratom van de nincs olyan aki telleg a legjobb baratnom lehetne... Mindenkinek van mar egy `olyan` legjobb baratnoje csak nekem nincs... nyolcadikos vagyok es eddig volt mindig legjobb baratnom de mindig valamiert vege lett... remelem erthetoen iram

L/14

2011. jan. 30. 15:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
2011. jan. 30. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Elég gyakori de nem egyértelműen jó jelenség, hogy filmek vagy esetleg regények mintájára szeretnénk élni. Vagy úgy mint mások. "Mindenkinek van örk barátnője, csak nekem ninc" Vágysz egy minta után kialakított helyzetre. Befolyásol téged, eltérít a saját utadról, szerintem le kellene szoki erről mindenkinek. "Az unokatestvéremnek van egy szerelme, mndenhová együtt mennek, ő a minta nekem, én is így fogok tenni".... Ezek tévutak. Neki jó úgy, de ez nem mindenkinek irányadó mérték. Ha a romantikus filmekből, vagy bárhonnan veszel egy mintát, meg van kötve kezed - lábad, semmi nem jó AMIT NEKED HOZ AZ ÉLET, kivéve, ha hasonlít a filmhez. Hagyd ezt, nem jó.
2011. febr. 3. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem legjobb barátom van, szóval csajos dolgokról nem igazán tudok vele beszélni. Nekem is cserélődött a baráti társaságom az évek alatt, úgy érzem, most jó helyen vagyok...öcsémmel is jóban lettem, pedig pár éve intenzíven ütöttük egymást...

A legjobb barátnőt nem úgy lehet kiválasztani, hogy eldöntöd / eldöntitek, hogy Ti most legjobb barátnők lesztek, hanem évek alatt alakul ki egy olyan viszony köztetek, ami nevezhető erős baráti kapcsolatnak. Véleményem szerint mindegy, milyen nemű az illető, de ez most lényegtelen.

Mondok egy példát. Van egy nagyon jó barátnőm (sajnos egyre ritkábban találkozunk), akit általános elsőben utáltam. Egymás mellé ültettek minket. Nyolcadikra "legjobb barátnők" lettünk. Hosszú folyamat, de idő kell, amíg kiismered a másikat, tudsz bízni benne.

Egy legjobb barátságnak pedig nincsen vége igazán.

2011. febr. 3. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!