Miert nincs nekem legjobb baratnom?
Nagyon nagyon sok baratom van de nincs olyan aki telleg a legjobb baratnom lehetne... Mindenkinek van mar egy `olyan` legjobb baratnoje csak nekem nincs... nyolcadikos vagyok es eddig volt mindig legjobb baratnom de mindig valamiert vege lett... remelem erthetoen iram
L/14
Nekem legjobb barátom van, szóval csajos dolgokról nem igazán tudok vele beszélni. Nekem is cserélődött a baráti társaságom az évek alatt, úgy érzem, most jó helyen vagyok...öcsémmel is jóban lettem, pedig pár éve intenzíven ütöttük egymást...
A legjobb barátnőt nem úgy lehet kiválasztani, hogy eldöntöd / eldöntitek, hogy Ti most legjobb barátnők lesztek, hanem évek alatt alakul ki egy olyan viszony köztetek, ami nevezhető erős baráti kapcsolatnak. Véleményem szerint mindegy, milyen nemű az illető, de ez most lényegtelen.
Mondok egy példát. Van egy nagyon jó barátnőm (sajnos egyre ritkábban találkozunk), akit általános elsőben utáltam. Egymás mellé ültettek minket. Nyolcadikra "legjobb barátnők" lettünk. Hosszú folyamat, de idő kell, amíg kiismered a másikat, tudsz bízni benne.
Egy legjobb barátságnak pedig nincsen vége igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!