Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem ilyen furcsán...

Miért érzem ilyen furcsán magam? Talán ennek lenne valami köze hozzá?

Figyelt kérdés

1napja nagyon összezavarodottnak érzem magam enni se tudok semmi. Tegnap találkoztam egy lánnyal aki tetszik jól el is voltunk, de aztán este meg mindenkinek azt mondogatta, hogy én mekkora egy bunkó vagyok meg erőszakos (miközben csak a kezét akartam megfogni). És most nem tudom mit fognak szólni az ismerőseim erre.

Mind1 hogy mit mondok úgy se nekem fognak hinni nem?

Ez miatt a dolog miatt lenne ez a furcsa kicsit nyugtalanító + idegesítő érzés?

2011. jan. 29. 22:19
 1/1 anonim válasza:

nem azért mondom de azt az érzést inkább tedd félre.

foglalkozz azzal , hogy a csaj ne feketítsen be.

ha ez megvan jobban fogod magadat érezni.

ha meg megkérdezik hogy így volt-e vagy valami, tök nyugodtan mond az illető szemébe hogy a csaj nem teljesen mond igazat, és te nem foglalkozol ijenekkel. mellesleg nem így volt.

ennyi röviden.

semmi többet, mert abból mindenkinek az jön le, hogy tök meg akarod magyarázni...

sok sikert ;)

ja esetleg a korodat?...

2011. jan. 30. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!