Van más is, akit óvodáskorúan kikötöttek az ágyhoz éjszakára, ha egyedül hagyták? Neki is azt mondták, hogy kopogjon a falon, ha baj van, azt majd valaki meghallja?
Figyelt kérdés
Vagy ilyen is csak velem történt?
Mint ahogy az kiderült egy másik kérdésemnél.
2011. jan. 29. 18:58
21/23 szamóca. válasza:
nem feltétlen mondanám biztosra hogy nem szeretett... csak vannak emberek akik egyszerűen nem érzik hogy mi a rossz és mi a jó. persze ezt neekd kell tudnod, én nem áltom át az egészet.
22/23 anonim válasza:
Tudom nem ide tartozik, de az én anyukám előttem vágta fel az ereit, és azt mondta, azért tette, mert nem vagyok jó kislány.
Hála az égnek elvettek tőle, és normális szülőket kaptam.
Most már én is anya vagyok, így fogom fel, anyám milyen durva pszihológiai játékokat játszott velem. Nem tartjuk a kapcsolatot.
23/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! :( !!
2011. febr. 5. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!