Van más is, akit óvodáskorúan kikötöttek az ágyhoz éjszakára, ha egyedül hagyták? Neki is azt mondták, hogy kopogjon a falon, ha baj van, azt majd valaki meghallja?
Vagy ilyen is csak velem történt?
Mint ahogy az kiderült egy másik kérdésemnél.
Olvastam mindkét kérdésedet, le vagyok döbbenve teljesen, és elmondhatatlanul sajnálom, hogy ez megtörténhet :(
Miben érzed azt hogy "más vagy"?
Lehet, hogy érdekes, de én NEM tudtam, hogy ez ennyire kirívó.
Nekem olyanokat mondott, hogy mennyire szeret, és hogy csak mi maradtunk egymásnak.
Biztos voltam benne, hogy én viselkedek rosszul.
Folyamatos öngyilkossági kísérleteim pár éve megszüntek, de nem vagyok jobban. Szinte csak a négy fal között élek.
Nemhogy azt hiszem, hogy az emberek nem szeretnek, de mintha különösen utálna mindenki. Félek kimoccanni, mert nem akarok belekeveredni konfliktusokba.
És miért pont most írok?
Most lett net!
Attól tartok, hogy nem jó helyen vagyok én és a nyavalyáim.
Voltak kérdéseim, amiket végre feltehettem valahol anélkül, hogy magyarázatokat kellett volna fűznöm hozzá.
Csak rögtön, ahogy ezek megjelentek, felháborodást keltettek.
Se ragaszkodni, se tolerálni nem vagyok képes.
Van aki olvasta a kérdéseimet, és magánba is rám ér?
22.10-es vagyok
nekem is írhatsz privit, bár nem vagyok szakember, csak egy anyuka, nem tudom hogy tudok e neked segíteni, de írjál ha van kedved!
nem újkeletű dolog, de szerintem nem is normális. vannak csodák a történelem során... pl egy ideig két éves korig szűken polyázták a babákat, hogy ne mozoghassanak ezzel szoktatva engedelmességre, + ugye lassította avérkeringésük és nem voltak olyan elvenek... szóval egyedül nem vagy, de azért nem is mindennapos... minősíteni nem akarom édesanyád, de lenne hozzá egy-két keresetlen szavam azthiszem.
Te mit gondolsz minden ilyesmie emlékszel fiatalkorodból? voltak ennél erőszakosabb dolgai is? ...költői kérdések, nem muszáj nekem válaszolnod, de talán neked segít ha végig gondolod...
azthiszem azt te is látod hogy ez kihatással van a jelenedre. Próbáld megbeszélni valakivel, ha úgyérzed jót tenne akár pszichologussal is. sokat segítene ha fel bírnád dolgozni, mert valószínű ezért érzed a hatalmas szeretethiányt. meg kell értened hogy ettől még szerethetnek az emberek, és - hát ne haragudj - de nem mindneki bánik veled úgy mint édesanyád bánt.
Köszönöm a válaszokat.
Próbálom átértékelni az eddigi tapasztalataimat, és segíteni magamon, mert azt én is tudom, hogy ez így nem mehet tovább.
Jelenleg még a meglepődés szakaszában vagyok, de lehet, hogy tényleg tudnom kellett, az nem szeretet volt, amit én annak hittem.
Mégegyszer köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!