SEGÍTSÉG. Ez valami betegség? 13/L
Hát igazság szerint ebbe én is eccerűen beleőrűűlök!
31F
LMAO :D :D
jó vagy előző!(Y):D
egyébként majd kinövöd! Én is sajnáltam ennyi idősen h Jack Sparrow valójában Johnny Depp :P
te hallottál már olyanról,hogy színészet???
13 évesen ideje volna már az ilyenekkel tisztába lenni!!!!
egyetértek az előzőkkel a nyelvtan könyvet nem ártana egy kicsit lapozgatni!!
ui: még a "kedvenc" sorozatod nevét se tudod normálisan leírni
szégyen..........
egy 15/L
Aranyos!:) Én is szerettem beleélni magam a filmek történeteibe!:) Szerettem volna, ha van bennük valami valóságos, mert annyira elhittem, amit látok. Sőt! A mai napig, ha pl megnézem az x-ment másnap úgy szálok fel a buszra, hogy mentálisan emelgetni akarom az egészet, mert vasból van és, ha a bácsi képes rá akkor én is! :D Sőt, egy Arnold Schwarzenegger dok. film után azt hiszem, hogy én is rohadt kemény vagyok! Segal film után meg azt, hogy 20 év ai-kido-t csak úgy a film alapján le tudok utánozni!:D
Szerintem ez teljesen normális. Örülj addig míg ilyeneken tudsz fantáziálni. Szerintem halál pozitív!:) Akik ezzel nem értenek egyet vagy infantilis dolognak tartják mutassanak fel valamit legyenek szívesek. Mire föl tartanak akár mit is akármilyennek.. Hol vannak leírva a normák. És ha egyáltalán le vannak írva akkor kik által lett? És ki kényszerít rá, hogy betartsd őket és amúgy is minek betartani őket? Nem bírom a lekezelő dumákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!