Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változtassak az ilyen...

Hogyan változtassak az ilyen barátságon?

Figyelt kérdés
18/f vagyok! Rendes srácnak tartom magam, segítőkész vagyok és ami a nagy problémám, hogy van egy barátom, aki mindig mondja hogy a barátom de mániája basztatni meg beégetni mások előtt, meg piszkálni hogy nincs csajom egy ideje, szűz vagyok, b*zi vagyok / egyébként hetero vagyok! ő is tudja!!meg NEM szoktam olyan dolgokat csinálni ami erre utalna! / meg amikor többen is összegyűlünk így "barátok" akkor engem kezdenek el a legtöbbet piszkálni, ha meg szólok érte, akkor meg hogy jaj ne vegyem már ilyen komolyan mert csak vicc...vagy ha nem baráti közösségben vagyunk, akkor az ő s*ggét nyalják a lányok, mert ő a nagy sportoló, akinek nagyon nagy eredményei vannak és ő meg beéget valamivel és hiába beszélném meg vele a dolgokat, el kezdd rajtam röhögni, aztán egy pár perc után talán lehet vele beszélni...a társaságban egy srác van aki nem szokott piszkálni, és korrekt szokott lenni.
2011. jan. 23. 19:09
 1/5 haggyámán ***** válasza:
100%

Akkor legyél inkább vele. Az olyan embert nem szokás barátnak nevezni. Én mindenképpen kerülném a helyedben.

Nekem is volt egy ilyen srác az életemben. Ha kellett ha nem, odajött hozzám és basztatott, csak mert gazdag volt. Folyamatosan oltogatott. //Ez még annyira nem is zavart, nagyon nehezen lehet kihozni a sodromból

De egyszer elszakadt a cérna, hát "visszaoltottam", de nem egyszerűen. Köpni nyelni nem tudott.

Neked is kellene valami hasonlót csinálnod.

2011. jan. 23. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet viccelődni, de meg kéne értenie, hogy ez már nem vicces. Próbálj meg vele beszélni, ha továbbra is cseszeget, hagyd a francba, és kerüld, ha megoldható.

16/L

2011. jan. 23. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Annyit tudok mondani, hogy gyorsan keress másik társaságot.

Én az elmúlt 8 évemet ilyen emberekkel töltöttem el, és megántam. Nem nagyon tudsz rajtuk változtatni, gondolj csak bele. Te nem fogod őket megverni stb, mivel a barátaidnak tekinted őket (nem azok amúgy), hiába oltod őket vissza nem vesznek komolyan, mert tudják, hogy nem ártasz nekik. Mindig fognak oltogatni, mert az elején hagytad magad és már rádragadt, hogy lehet.

Ilyen társaságban nőzni se lehet, mivel a csajoknál úgy vágódnak be, hogy téged oltanak, ezért már buktad az elején a csajjal a dolgot.

Keress másik barátokat, és ne kövesd el ugyan ezt a hibát. Tegyél róla az elején, hogy tiszteljenek

19/F

2011. jan. 23. 23:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, és miután beolt a csaj előtt, mert ő a "nagy" XY persze hogy csak egy hülyének fog tekinteni a csaj...
2011. jan. 24. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen barátok mellett kinek kellenek ellenségek. Szerintem nincs értelme barátkozni vele.
2011. jan. 24. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!