Én igy vagyok vele,pedig közel 30 éves családos nő vagyok.Nem tudok teljes sötétben aludni,valahol kell,hogy égjen a villany,számomra ez valami biztonságérzetet ad.Ráadásul úgy alszom el,hogy megy a tv.Szerencsére a páromat nem zavarja ez a fóbiám.Nagyon rosszul érezném ,magam,ha sötétben,tv nélkül kellene elaludnom,nem is menne.Valahol hiszek ezekben a paranormális dolgokban is,ill.érdekel a téma,ezekről olvasok,vagy hallok történetet,akkor bizony beindul a fantáziám.:-D.Vagytok ti is igy ezzel?
nekem meg a vak sötét kell hoyg aludni tudjak :D szószerint orromig se lássak :D
2011. jan. 23. 14:45
12/20 anonim válasza:
Áhh 23/L vagyok és nagyon félős.Ha eszembe jut 4-5 napig alig birok elaludni, utána elfelejtem 2-3 napig, aztán megint.Kiskoromban rengeteget ijesztgettek a sötétben, szerintem ezért van.Horrort nézek, de attól nem félek, inkább azok ugranak be, amik gyerekkoromból rémlenek.
Tv mellett alszom, comedy central, mivel ott csak vígjáték van.Érdekes, hogy csak ebben az egy szobában félek aludni...
2011. jan. 23. 18:04
13/20 anonim válasza:
25éves pasi vagyok ezt amit most leírok egyik nőm se tudta soha és senki más se.a sötétben parázok énis.többször sétáltam haza holdnélküli erdőben lámpa nélkül.a félelem volt amikor szószerint végig haladt rajtam mert valami állat megmoccant.tudom h ilyen vagyok még is neki vágok...az elalvással én is problémás vagyok,de ez azért van mert régen pesten laktam aho, volt éjszakai forgalom és megszoktam hogy zajra alszom el.tehát vagy tv-re alszom el vagy halálra melózom magam és este ugyis kidőlök.amugy ha társasággal járunk éjszaka akár temetőbe is én akkor egyáltalán nem félek!
üdv!
2011. jan. 23. 22:56
14/20 anonim válasza:
ami az ufókat illeto láttam olyat amit a körülöttem lévők is láttak fenn az égben fényes nappal.ez kettö kerek fémes színű valami volt ami 20perc alatt tünt el úgy hogy nem mozdult csak távolodott!de szerintem az emberiség nem tart azon a szinten hogy akár szóba is álljanak velünk.szal nem kell félni tőlük.
2011. jan. 23. 23:03
15/20 anonim válasza:
Én is félek a sötétségtől, viszont érdekes, mert gyakran járok haza egyedül sötétedés után, akár éjszaka is, az utcán nem félek, pedig elég kieső utcában lakunk, viszont bent a lakásban nagyon gyakran szorongok, ha sötét van. Éjszakánként is sokszor felébredek és képtelen vagyok sötétben visszaaludni. Sajnos egyre több gondom van ebből adódóan, az utóbbi időben már elaludni is nehezen tudok, mert félek, h megint a sötétben az éjszaka közepén felébredek... Nem kívánom senkinek...
22/L
2011. febr. 2. 13:03
16/20 anonim válasza:
Én a lakásban nem félek. Ellenben az utcán rettegek. Ha egy forgalmas helyen laknék sokkal jobb lenne, de így... ez ellen mit tudnék tenni? Nem tudom magam rávenni, hogy kimenjek az utcára félek, hogy valaki megtámad. De csak sötétben félek ettől - pedig manapság nappal is megtörténhet. Tegnap is több mint fél órát kint voltam az erkélyen... senki nem mászkált erre, még is félek ha kint vagyok az utcán.
2011. nov. 20. 09:57
17/20 anonim válasza:
A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
# 16/16 Időpont ma 09:57
Vegyél magadnak gáz pisztolyt!!!
Tök ugyanolyan mint egy igazi fogásra is meg minden másra is csak gázt lő ki amivel semlegesítheted az ellenséget és utána kezdődhet a verés! :)
Szóval ha egy ilyennel bátrabban közlekednél az utcán akkor hajrá!
És még valami!Ez nem Chicago !!! Szóval azért nem kell annyira félned ha csak nem egy cigány putri mellett laksz.
2011. nov. 20. 10:51
18/20 anonim válasza:
Én olyannyira félek a sötétbe h.egyedül még a wc- re se merek kimenni. Vagy megvárom h. valaki kimenjen vagy ha már nem bírom felkeltem anyut.Sötétbe én nem megyek sehova!! Még mikor a kocsmába dolgoztam mindig volt valaki aki hazakísért.
2012. febr. 10. 23:28
19/20 Kirisuto válasza:
Én mondjuk vaksötétben nagyon nehezen tudok elaludni, de ez függ attól is, hogy mennyire vagyok fáradt. Szerencse, hogy az utcáról közvetlenül besüt a lámpafény, így ilyen gondjaim nincsenek. Bár igaz, ha paranormál dokumentum filmeket vagy horror filmeket nézek, olyankor mindig a hatása alá kerülök és inkább menekülök a lakásban a sötét zegzúgoktól.
2017. dec. 5. 22:09
20/20 A kérdező kommentje:
🙄😁.. Eltelt pár év mióta kiírtam ezt .. nos , azóta nem sok minden változott . A sötétet, hogy vak sötét szobába aludjak el , azóta se bírom .. tv - időzített kikapcsolás a legjobb nekem 😅, vagy ha a tv kilőve ( mert a férjem rám szól , hogy most tényleg kapcsoljam ki ) .. akkor valami kis fényforrás ( éjjeli fény az előszobába ) számomra megnyugtató .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!