Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől számít egy ember lúzerne...

Mitől számít egy ember lúzernek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ugye divat lett manapság a "szerencsétlen" sikertelen embereket lúzernek, azaz "örök vesztesnek"(?)nevezi. Ki számít annak, és mitől sikeres valaki és mitől lúzer szerintetek?
2011. jan. 22. 18:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És nő?
2011. jan. 22. 22:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) Ez az idézet nagy hatással volt rám.
2011. jan. 22. 23:24
 13/16 szamóca. ***** válasza:

nemtudom én tipikusan szerencsétlen vagyok. pofára esek saját lábamban, felborítok kiöntök mindent, lekésem a buszokat, héveket, tönkreteszem amit tönkre lehet...

de szerintem valaki onnantól kezdve lesz igazán luzer hogy annak érzi magát.

2011. jan. 24. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Lúzer nő? Olyan, mint én:D Most itt mindenki pocskondiázza magát, hogy ő a lúzer, hát ha ők azok, akkor én is.

Akkor érzem magam a leginkább lúzernek, ha van egy társaság, akik dumálnak valamiről, én meg nem tudok hozzászólni, mert mondjuk nem ismerem a háttértörténetet, satöbb. És csak állok ott bambán, kiközösítve.

Egyszer lenn voltunk a parkolóban haverokkal. Mindegyikük párban volt. Ölelgették egymást, én meg ott álltam egyedül...akkor nagyon lúzernek éreztem magam. Talán önhibámon kívül is. Az meg alap. hogy felburítok dolgokat, nekikmegyek, beléjükrúgok.

2011. jan. 24. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem meg az a legnagyobb lúzer aki másokra mondja hogy azok. aki lelkileg sekélyes, kapcsolataiban felületes, élvhajhász. az ilyenből lesz középkorú lúzer akinek se kutyája se macskája, csak talán pénze meg érdekből mellette álló emberek aki az első gyanús jelre lelépnek.

mai értelemben persze az esetlen, a helyzetekben bénáskodó, kétbalkezes/lábas, akit mindenki kinevet/kihasznál a lúzer

a lúzer lány a lúzerina :)

2011. jan. 25. 01:59
 16/16 A kérdező kommentje:

:DD

Lúzerinák

2011. jan. 25. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!