Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen, miért...

Miért vagyok ilyen, miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés
Ha van egy titkom, amit jobb lenne megtartanom magamnak, a veszekedések elkerülése végett, miért mondom el pont anyukámnak, aki aztán veszekszik velem?
2011. jan. 19. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos nyomta a lelked, és muszáj volt valakinek elmondanod.
2011. jan. 19. 16:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem nyomta, dicsekedni akartam, de már annyiszor megjártam, hogy dicsekedtem, és pórul jártam. És nem tanulok a saját hibámból. (most pölö az volt, hogy elmondtam, hogy nem egy hónapig, csak pár napig tanultam egy vizsgára). Valahogy, tudat alatt dicséretfélét vártam, erre megkaptam, hogy lusta vagyok, és igazán megfoghatnám a munka végét, ha már annyi a szabadidőm. Rosszul esett. És mindig így járok. Valami miatt pár dolgot nem tudok magamban tartani, és mindig annak mondom el, akinek pont nem kéne. Barátokat is bántottam már meg így, de nem akartam.
2011. jan. 19. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!