Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez a dolog később...

Szerintetek ez a dolog később hatással lesz rám?

Figyelt kérdés

Már óvodáskorom óta nincsenek barátaim, 1 sem. A suliban állandóan egyedül vagyok, cikiztek is. (2. suli) Én próbálkozom, de valahogy soha nem jön össze. Mindenki adott mindenféle tanácsot, nem jött be. Egyszer majdnem összejöttem 1 pasival, de átvert. Már alig várom hogy túl legyek a sulin hátha később jobb lesz. Szerintetek attól még ugyanolyan lesz a felnőtt korom, mint aki ilyen korában nagyon népszerű volt?

15/L

2011. jan. 18. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Msn? 16/F Ha érdekel privátban írd meg a címed és feleveszlek. Velem is hasonló helyzet VOLT. Szerencsére már nincs mert tettem ellene, szeretnék segíteni mert tudom milyen szar ez így.

Ha mégsem akarsz msn-ezni akkor tanácsolom hogy ne társaságokba akarj beilleszkedni, hanem 1 konkrét személlyel összebarátkozni. Ha már van BFF akkor onnantól minden könnyebb.

2011. jan. 18. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet normális felnőttkorod sőt! Velem is hasonló volt a helyzet a te korodban most meg több barátom is van, köztük egy olyan akinek bármit elmondhatok és akár éjszaka is felhívhatom, ha baj van. Szerintem ne add fel ismerkedj, tudom, hogy nehéz, de én is erőt vettem anno magamon, és végül sikerült.

27/N(akinek 15 évesen szintén nem voltak barátai)

2011. jan. 19. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:

a te korodban én is így voltam és mostanra rengeteg haverom van és a belsõ bizalom köre is megvan!ne törődj most semmivel csak ússz az árral!

sok sikert kívánok!

2011. jan. 19. 23:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Leírjátok, hogy ilyen korban mit éreztetek és hogyan találtatok barátokat?
2011. jan. 20. 20:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jan. 20. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Barátkozni nehéz.van akinek pofonegyszerűen megy van akinek soha nem sikerül a megfelelő személyekre rátalálni.minden a hozzá állás kérdése.nem szabad feszültnek lenned barátkozás közben,mert azt az emberek megérzik.mosolyogj sokat és ne akarj egy kiszemelt emberrel barátkozni.velem pl. volt olyan hogy ketten voltunk buszmegállóba egy lánnyal és leszólítottam közbe teljesen ismeretlen volt számomra.Nincs 50 barátom,nem is szeretnék.Azokat akik vannak nagyon megbecsülöm és tudom hogy bármikor számíthatok rájuk.Nyugodtan írhatsz privit és beszélgethetünk ha akarod :D

L/15

2011. jan. 27. 13:50
 7/8 vodevil válasza:
Előbb utóbb találni fogsz 1 vagy 2 barátot. Azokkal már jól elleszel. Lényeg hogy ha rossz érzéseid vannak valakivel kapcsolatban, ne barátkozz vele csak azért hogy legyenek barátaid, mert könnyen rossz társaságba keveredhetsz. Egyébként sokan így vannak ezzel ennyi idősen, semmi hátrányod nem származik belőle később. Legalább a korodbeli fiatalok nem rángatnak bele mindenféle hülyeségbe. Egy igaz barátság sokkal jobb mint pár felületes haver aki valójában nem is igazán a barátod...
2011. jan. 27. 19:46
 8/8 vodevil válasza:
Jah, én azt éreztem hogy minden ember hülye körülöttem, és komolytalan hülyeségekkel foglalkoznak, én pedig nemtudok beilleszkedni közéjük mert nincs közös nevezőnk. Később találtam olyan embereket akik hasonlóan gondolkodtak és lettek barátaim. Azóta meg már felnőttem, és nem látom ennyire egyszerűen az embereket, de abban nem változott a véleményem hogy most is rengeteg hülye ember van :)
2011. jan. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!