Ha megnyernéd a lottó 5-öst vagy egyéb módon hatalmas pénzhez jutnál, amely eltart életed végéig, dolgoznál tovább vagy abbahagynád a munkát?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 09:00
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, minden választ egyformán hasznosnak értékeltem.
2011. jan. 18. 12:15
12/19 anonim válasza:
Dehogy dolgoznék, minden vágyam hogy ilyen kényelmesen éljek!! :D h.lye aki dolgozna mikor van pénze és mást is csinálhat xD
13/19 anonim válasza:
Nincs az az isten, hogy tovább dolgozzak, mivel a) lusta vagyok, b) az a meló másnak jobban jönne.
Inkább alapítanék egy vállalkozást, ami még több pénzt termel, munkaerőt ad, nekem pedig lenne okom idegeskedni (bár ez utóbbi annyira nem lényeges:D)
14/19 anonim válasza:
nem hagynám abba, csak ha nagyon jól menne a dolog, amibe előtte befektettem, pl. étterem,vagy akármi.Jó dolog a pénz, csak tudni kell vele bánni.
15/19 anonim válasza:
én ott hagynám a munkahelyem (kivéve,ha sok barátom van ott és "élvezem") és alapítanék egy kutya menhelyet :)
15/L
16/19 anonim válasza:
nem hagynám abba, mert nincs mit
17/19 anonim válasza:
Tovább dolgoznék. Biztos nem bírnék egész nap otthon ülni...még nem dolgozom, de szerintem ha jó kapcsolatot ápolnék a kollégáimmal, akkor meg pláne nem hagynám ott a munkámat.
18/19 Mentifantezsvér válasza:
Ha nyernék pl a lottón akkor kivennék belőle egy keveset költőpénznek és kifizetném szüleim banki törlesztőrészletét a többit mind beraknám egy bankszámlára.azután abból fizetném az egyetemet és minden továbbképzésemet. és elmennék dolgozni mint építészmérnök ugyanis annak tanulok.ezután a munkámból nyert pénzt is félretenném és vennék egy takaros kis házat amerikába és ott laknák.de nem szórnám el a pénzem. mindenképpen okosan és takarékosan használnám. de ezt lottó nyeremény nélkül is ugyanígy fogom csinálni csak nehezebben..:)
19/19 anonim válasza:
saját mühelyem lenneahol alkothatnék és dolgozhatnék!de csak miután jól kinyaraltam magam pl bora bora-án.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!