Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem birom elmondani egy...

Nem birom elmondani egy lánynak hogy szeretem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
már akkor elpirulok ha rámnéz. nemmerek hozzászolni ha viszont ráveszem magam hogy beszéjek vele akkor ösze visza minden beszélek.
2011. jan. 17. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ponmt úgy voltam vele, áhh, a fiúk úgy se ilyenek... :D Aztán rájöttem, hogy de... mi lehetne a legrosszabb? nemet mondd. majd megbánja ;) hajrá!!!
2011. jan. 17. 20:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, Várom a tobbit is.
2011. jan. 17. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
írd le levélbe.. Mit kell azon ösze vissza beszélni, hogy Tetszel?! 1 szó. Úgyis látja rajtad hogy zavarba vagy, ez mindent meg fog neki magyarázni.
2011. jan. 17. 21:24
 4/7 A kérdező kommentje:
sajnos mondani könyebb mint megtenni.ha vele vok nemtok öszerakni 1 értlmes mondatot.XD ez kicsit ciki
2011. jan. 17. 21:50
 5/7 anonim válasza:
A legrosszabb, ami történhet, hogy minden úgy marad, mint most. Akkor meg miért ne?
2011. jan. 18. 09:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Van benne valami.
2011. jan. 18. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:

A levél a te eszközöd és a szerelem a fegyvered!!!!

XD

Sok sikert!

2011. jan. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!