Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tiszteli sajátmagát az...

Hogyan tiszteli sajátmagát az ember?

Figyelt kérdés

Mostanában többször is hallottam,h az embert akkor szeretik,tisztelik,ha önmagát szereti/tiszteli.érdekel,h ez pontosan miben nyilvánul meg?

betartom a szavam,vagy...burkot építek magam köré,és a lehúzó gondolatokat-véleményeket nem engedem be, nem hazudok, az öltözködés is idetartozik....kiállok magamért.Nem mondtam el mindent, de Én ilyenekre gondoltam

kérlek segítsetek

23 F

2011. jan. 17. 17:00
 1/5 szamóca. ***** válasza:

az hoyg szereted önmagad nem jelent semmi ilyewsmit. azt jelenti, hogy ahoyg vagy megtanultad elfogadni önmagad, és mindig azt mered mutatni másoknak aki valójában vagy.

ettől a kritikákat el lehet fogadni, ez hozzátartozik...csaktudni kell vele élni.

egyébként, legtöbbször csupán képmutatás.

2011. jan. 17. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Elfogadod magad, nem teszel meg olyan dolgokat, amivel megalázod magad, amit szégyellned kellene.
2011. jan. 17. 17:31
 3/5 Utasinformátor válasza:

Az önmagam tisztelete számomra az, hogy például nem okozok kárt magamnak szándékosan (se fizikailag , se lelkileg), azaz nem rúgok be, nem dohányzom, hanem egészségesen élek, noda figyelek, hogy mit eszek, sportolok, fejlesztem a tudásom, nem viszek hetente más nőt az ágyba, hanem csak azt akibe szerelmes vagyok és vele monogám kapcsolatban élek, magyarán szólva normális életvitelem van (ami a korombeliek egy jó részéről nem mondható el).

26/F

2011. jan. 17. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Önmagam tisztelete számomra abban merül ki, hogy a szívem szerint élek. Elfogadom az összes felmerülő érzésemet, tisztázom a saját korlátaimat, de azokon belül mindent megengedek magamnak.
2011. jan. 18. 00:30
 5/5 anonim válasza:
Amit vállalsz, azt betartod. Ha meg valami nem tetszik, akkor kimondod akkor is, ha éppen kellemetlen. Nem engeded magad egyenlőtlenül kihasználni.
2011. jan. 18. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!