Az a gondom hogy plüssel alszok (14/F) szeretnék leszokni de nem megy! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a legangyobb baj hogy jövö héten szombaton meghivott a barátom h aludjak ott és nem akarom h megtudja,mer biztos hogy elpletykálná az osztályba mindenkine.2011. jan. 17. 15:02
11/19 A kérdező kommentje:
A plüss töle van de 2 éve kaptam töle a szülinapomra.Nem tudtok tippeket adni hogyan tudnák megszabadulni a plüsstöl?
2011. jan. 17. 19:36
12/19 anonim válasza:
Hát, látszik, hogy még nem sokat tudsz a női lélekről.
Nincs az a lány, aki nem találná édesnek, aranyosnak,... stb, ha a barátja a tőle kapott plüssel alszik.
Szerintem nemhogy kiábrándulna, hanem még jobban beléd szeretne. Legalábbis én ezt tenném :)
20/L
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet meg fogom neki mondani és irok hogy mit mondtott.várokmég hasonlo jó gondolatokat
2011. jan. 18. 19:42
14/19 anonim válasza:
15/19 A kérdező kommentje:
Nem. apu volt. úgy le fogom cseszni. ien béna kérdést persze h normális vagyok amikor elolvastam nagyon kiakadtam.
2011. jan. 18. 21:20
16/19 anonim válasza:
nemcsoda szegénykém :S
amúgy nem ciki én is plüssel alszok és 17 vagyok :D
17/19 A kérdező kommentje:
köszönööm szépen a válaszokat. eleinte azt hidtem hogy én amolyan fekete bárány vagyok de mostmár tudoh hogy másokis vanak igy nem csak én.mégegyszer kszi a válaszoka
2011. jan. 19. 12:19
18/19 anonim válasza:
Kérlek ezügyben ne a lányokra halgass!!!Náluk természetes ha plüssel alszanak!!!
Te azért kedveled a plüst mert a lány akitől kaptad nagyon kedveled és amikor a plüssel alszol a lány hiányérzetét pótolja!
Még fiatal vagy még semmi gond de ha már idősebb leszel akkor az már gond lenne!
19/19 A kérdező kommentje:
aha értem és köszönöm
2011. jan. 20. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!